Hoi,

Super, je hebt zojuist je eerste stap gezet naar jouw Spaanse avontuur. Over een tijdje verras jij jezelf en je vrienden wanneer je een aardig woordje Spaans spreekt.

Naast dit bedankje ontvang je ook een bevestiging per mail. Mocht je de bevestigingsmail niet ontvangen, kijk dan in je spam folder.

Mocht je nog vragen hebben, wij staan voor je klaar.

Met hartelijke groet,

Catharina Española

Catharina Española-Spaans Leren Tilburg

Laat je vrienden weten dat jij start met een cursus Spaans

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook

Vaker gestelde vragen

Dit kan voor de lessen die starten in het nieuwe schooljaar (augustus / september). Of  in januari wanneer de nieuwe lessen start. In totaal krijg je 36 lessen.

Tijdens de schoolvakanties (zuid) zijn er geen lessen.

De lessen duren een uur en een kwartier, oftewel 75 minuten. Het is aan te raden dat je op tijd ingelogd bent in de online lesomgeving. Zorg dat je op een rustig plekje zit en een goede internet verbinding hebt.

Voor groepslessen met minimaal 9 en maximaal 12. Voor online lessen met minimaal 7 en maximaal 10 personen.

Ja die les kun je inhalen.

Dit is in overleg met je docent. Het kan altijd voorkomen dat je niet kan op je vaste lesuur. Houd er wel rekening mee dat de cursus elke week een stap verder is. In de praktijk betekent het dat je die week bij een andere groep aansluit van ongeveer hetzelfde niveau. Lukt dat niet, dan kun je uiteraard de huiswerkopdrachten maken van die week.

Wanneer beperkende maatregelen ervoor zorgen dat we niet meer in een zaaltje mogen lessen, dan lessen we online verder.