Lesoverzicht
Cursus Spaans Tilburg klassikale lessen

"Fijne, duidelijke, inspirerende, afwisselende en ook gezellige lessen met aandacht voor ieders tempo, mogelijkheden en vragen."

Ingrid van Hemert - Cursist Spaans

Spaans beginners 2

Startdatum: 02-02-2023
Lesdag & tijd:
Donderdag 19:00 - 20:15 uur
Bekijk alle lesdata
Nog 4 plaatsen vrij
Leslocatie:
Wijkcentrum Koningshaven, Kruisvaardersstraat 32c, 5021 BE Tilburg
Bijzonderheden:
Catharina Española
Sparrenstraat 295038 MJ Tilburg, KVK 85138975
telefoon: 06-48 497 344
info@spaanslerentilburg.nl
5,0
Rated 5 out of 5
5/5 sterren (98 reviews)

Schrijf je hier in voor de cursus:

Spaans beginners 2
Donderdag
19:00 - 20:15 uur
Startdatum: 02-02-2023
Je krijgt direct een bevesting. Betaal via iDeal. Je gegevens zijn veilig.
Catharina Española
Sparrenstraat 295038 MJ Tilburg, KVK 85138975
telefoon: 06-48 497 344 
info@spaanslerentilburg.nl
5,0
Rated 5 out of 5
5/5 sterren (98 reviews)

Testimonials

Wat zeggen cursisten over ons

Rated 5 out of 5
25 mei 2022

De lessen die Alan geeft zijn super. Hij is didactisch heel sterk. Ondanks dat ik nog niet heel lang geleden ben begonnen met de lessen, merk ik wel duidelijk elke week vooruitgang.

Ook de sfeer in onze klas is heel fijn. Iedereen krijgt de ruimte om op zijn eigen tempo bij te dragen. We leren met elkaar en van elkaar. Ik kijk elke week uit naar mijn gezellige Spaanse les 🙂

Simone
Rated 5 out of 5
30 juni 2021

Iedere week kijk ik weer uit naar de les van Mary-Ann! Haar lesmethode is erg motiverend, met een gevarieerd aanbod en veel aandacht voor conversatie. Uitbreiding van de woordenschat en het oefenen van de verschillende werkwoordsvormen staan hierbij centraal. En ook aan de juiste uitspraak wordt gewerkt. Door de alledaagse situaties die in de lessen aan bod komen hoop ik mijn kennis deze zomer in praktijk te kunnen brengen, op vakantie in Andalucía!

Karen
Rated 5 out of 5
2 juni 2022

Alan's lessen verlopen soepel en begrijpelijk.

Peter
Rated 5 out of 5
7 juni 2020

Holaaa!

Ik ben heel tevreden over de lessen van Catharina én Laura. Allebei doen ze het op hun eigen manier, afwisselend, motiverend en met heel veel enthousiasme en geduld. Behalve het boek ook tijd voor een lied, kahoot en info over Spaanstalige landen. Ook de online lessen bleven interessant ???? . Ik ga voorlopig nog even door...

Saludos Karin

Karin
Catharina E

¡Hola! Soy Alan

Hallo, ik ben Alan,

Heb je interesse, maar weet je nog niet zeker of Spaans leren iets voor jou is? Doe een proefles.

Het werkt zo: Wanneer je de eerste les komt, maar je wilt niet verder gaan. Dan is de proefles gratis en heb je verder geen verplichtingen achteraf. Besluit je om door te gaan, dan is de proefles op 02-02-2023 jouw eerste les van de lesreeks.
Meld je hier aan voor een proefles
Aula Internacional Plus 1 Spaans Leerboek

Lesboek Spaans Aula

Met dit boek ben je ongeveer 60 lessen voorzien van leerstof en oefenmateriaal.
Leerboek bestellen

Heb je nog een vraag?

Niet gevonden wat je wilt weten? Neem dan contact met mij op via de contactpagina.

Waarom hebben jullie meerdere prijzen?

Je krijgt korting als je direct voor 18 of 36 lessen betaalt. Een cursus reeks is 9 lessen. De prijs voor 9 lessen is daarom ook het minimumbedrag voor deelname.


Kan ik mijn lesreeks tussentijds pauzeren?

De lessen pauzeren of doorschuiven naar een andere periode is niet mogelijk. Wanneer de cursus/lesreeks is gestart, is restitutie of teruggave van lesgeld niet mogelijk. Dit geldt ook bij voortijdige beëindiging van deelname.


Mijn vraag staat hier niet tussen.

Staat jouw vraag er niet tussen? We zijn wel benieuwd wat jij wil weten. Stel je vraag  hier en ik neem meestal dezelfde dag nog contact met je op.


Kan ik eerst een proefles doen?

Ja, dat kan zeker. Meer mensen doen dit. Wij begrijpen dat je eerst kennis wil maken, daarom krijg je ook die mogelijkheid. Mocht je na de proefles besluiten om niet verder te gaan, dan stellen we geen lastige vragen en is de proefles kosteloos. Wanneer je wel verder gaat, is de proefles de start van je eerste cursusreeks. Ps. je hebt tijdens de proefles geen boeken nodig.


Kan ik een gemiste les inhalen?

Ja die les kun je inhalen. Het kan altijd voorkomen dat je niet kan op je vaste lesmoment. Houd er wel rekening mee dat de cursus elke week een stap verder is. In de praktijk betekent het dat je die week bij een andere groep aansluit van ongeveer hetzelfde niveau. Lukt dat niet, dan kun je uiteraard de huiswerk opdrachten maken van die week.


Wanneer heb ik geen les?

Tijdens de schoolvakanties zijn er geen lessen.


Ik heb mezelf aangemeld. En nu?

Je ontvangt een meteen een bevestigingsmail. Heb je deze niet ontvangen? Kijk eerst in je spambox, nog niets ontvangen. Mail dan naar administratie@spaanslerentilburg.nl


Waar zijn de lessen?

De lessen geven we in klaslokalen van:
Wijkcentrum De Back
Schout Backstraat 33
5037 MJ Tilburg


Hoe lang duurt één cursusreeks?

Een cursusreeks duurt 9 lessen. Het is niet nodig je elke keer opnieuw in te schrijven voor een volgende reeks. De lesreeksen lopen automatisch door. Spaans leer je nu eenmaal niet in 9, 18 of 36 weken :-). Afhankelijk van je gekozen cursusplan (9, 18 of 36 lessen) krijg je automatisch een factuur voor de volgende reeks lessen.


Welke boeken heb ik nodig?

Voor de cursus beginners 1 en 2 werken we met het Aula Internacional Plus 1 boek.

ISBN: 9789463251341

De boeken gaan ongeveer 6 tot 7 les reeksen mee (ongeveer 60 lessen).

Bekijk de links en bestel de boeken online bij Gianotten Mutsaers (Tilburgse boekenwinkel)

Naast deze boeken voor beginners 1 en 2, hebben we ander lesmateriaal beschikbaar voor elk niveau. Wil je extra oefenmateriaal, dan hebben we daar ruim genoeg van. Het extra lesmateriaal is gratis.


Mijn les gaat niet door! En nu?

Het kan altijd voorkomen dat door onvoorziene omstandigheden de les niet kan doorgaan doordat de docent ziek is. Wij doen altijd ons uiterste best om een vervangende docent te regelen, maar dat lukt niet altijd. De gemiste les wordt dan ingehaald aan het einde van de lesreeks op hetzelfde tijdstip. Je krijgt natuurlijk het aantal lessen waarvoor je hebt betaald.


cross