Cursus Spaans lestijden Groepslessen

Voor beginners en gevorderden

De groepslessen voor de cursus Spaans zijn er in 5 niveau’s. Ben je een beginner, of heb je al enige ervaring met de Spaanse taal? Hoe dan ook, je sluit altijd aan bij een groep van jouw niveau.

Cursus Spaans op meerdere niveau’s

Als je al ervaring hebt, dan kan je altijd instromen op jouw niveau. Ook als de cursus al is begonnen. Maak een afspraak om te bespreken op welk niveau je aan sluit.

Hoe werkt het met de cursussen

  • Na 10 lessen start de volgende reeks van 10 lessen. We proberen het vervolg altijd op dezelfde dag en tijd door te laten gaan.
  • Tijdens schoolvakanties is er geen les
  • Bij ziekte van een docent zoeken we een invaller. Mocht dit niet lukken, dan schuiven alle lessen op.

Heb je al ervaring? Hoe weet je dan welk niveau bij je past?

Jouw niveau Spaans bepalen we tijdens een intake gesprek. Of je doet eerst de online niveautest Spaans op A1 niveau of op A2 niveau. Na je informatie aanvraag neem ik contact met je op. Dan maken we een afspraak voor een intakegesprek. Je komt langs voor de intake, of we doen het telefonisch. Wat jij prettig vindt.

Het intakegesprek en de proefles zijn nog steeds vrijblijvendBekijk hier de lestijden voor de cursus Spaans groepslessen op verschillende niveau’s.

Cursus Spaans voor Beginners 1

Cursus Spaans voor Beginners 2

Cursus Spaans voor Halfgevorderden

Cursus Spaans voor gevorderden groepsles

Cursus Spaans voor Gevorderden

Cursus Spaans voor VergevorderdenNa 3 jaar les alleen maar zin in nog meer lessen, super!

AntoinetteCursist sinds 3 jaarKarin es fantástica! Enthousiast, flexibel en zeer professioneel. De lessen zijn erg leuk en motiverend!

KimCursist van het eerste uur - al 6 jaarGezellige lessen met fijne lerares en superleuke medestudenten.

HelmaCursist
Karin - Catharina Española

Karin - Catharina Española

Profesora de español


5
5,0 rating
5 van 5 sterren ontvangen (gebaseerd op 75 reviews)

5,0 rating
13 december 2019

Ik heb nu de eerste 10 lessen bij Laura afgerond en ben zo enthousiast dat ik verder ga. Veel leuke oefeningen tijdens de les. Spelletjes en video’s. Ook was het heel leuk om een Spaans lied te vertalen. Er wordt ook constant op de uitspraak gelet. De hoeveelheid huiswerk en thuisstudie is goed bij te houden. Ik heb al zoveel geleerd in deze 10 lessen. ME GUSTA MUCHO. Op naar de volgende 10 lessen.

Chantal Bergmans
5,0 rating
13 december 2019

MUY FELIZ! Ben ik na mijn eerste 10 weken les van Laura. Wat heb ik al veel geleerd, van woordenschat tot grammatica. Catharina’s lesmethode is een wekelijks Spaans fiësta. Zonder twijfel maar met veel zin ga ik door naar het volgende level. Waar Laura ons op de meest toffe manieren en met groot geduld ons niet alleen de taal maar ook Spaanse eigenaardigheden leert!

Anouk Gillis
5,0 rating
12 december 2019

Ik heb les van Laura en zij doet het geweldig. We leren veel, maar het is ook erg gezellig. De lessen zijn heel afwisselend: quiz, filmpje, spelletje. Ik ga er elke week weer met veel plezier naar toe.

Atie Hoekstra
5,0 rating
12 december 2019

Ik ben nu bezig met de tweede sessie 10 lessen en ik vind het super leuk en interessant. Ik heb altijd al Spaans willen leren en nu ik ermee bezig ben, ben ik nog meer gedreven om het te leren en te kunnen spreken. Laatst meegedaan aan het Spaans weekend wat gegeven werd door Spaanse leraren en is zeker voor herhaling vatbaar. Communicatie is ook heel duidelijk en er wordt snel gereageerd op eventuele vragen. Ik kan Catharina Española zeker aanbevelen.

Mariska van Hest
5,0 rating
10 december 2019

Ik ben aan mijn tweede cursus spaans begonnen bij Catharina Española.
Ik vind het zo LEUK!!!!!!
We hebben les van laura die dat supergoed doet.
Een en al gezelligheid in de les. Ook hebben we al een spaans weekend achter de rug. En de ticket voor de studiereis is al geboekt.
Ik kan het iedereen aanbevelen. Saludos caroline

Caroline Baelemans

Weten waarom een cursus Spaans leuk is?

We hebben 6 redenen gevonden waarom Spaans leren leuk is. Lees dit artikel en word ook enthousiast.