Inschrijven bij Spaans leren Tilburg

Jouw cursus Spaans start hier 🙂

5
5,0 rating
5 van 5 sterren ontvangen (gebaseerd op 75 reviews)

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en privacy verklaring.

  • Binnen 24 uur een reactie

  • Wij respecteren je privacy

  • Leren op jouw niveau

Wat je misschien nog wil weten

Voor de cursus beginners 1 en 2 werken we met de boeken Aula internacional Nueva Edición.

ISBN9789463250009 € 32,50 leerboek (uitreiking tijdens eerste les) of via bol.com

ISBN 9789463250078 € 13,50 werkboek (uitreiking tijdens eerste les) of via bol.com

De boeken gaan ongeveer 6 cursussen mee (60 lessen). De boeken  zijn bij ons verkrijgbaar voor € 32,50 en reiken we uit tijdens de eerste les.

Let op!! zorg dat de Nederlandse bijlage erbij zit. Gebruik de juiste ISBN nummers.

Aula 1 internacional Nueva Edicion

Dit leerboek uitgegeven door verschillende uitgevers wordt alleen door Talenland uitgegeven met een Nederlandse bijlage.

Naast deze boeken voor beginners 1 en 2, hebben we ander lesmateriaal beschikbaar voor elk niveau. Wil je extra oefenmateriaal, dan hebben we daar ruim voldoende van. Het extra lesmateriaal is gratis.

Wil je de boeken eerder hebben dan dat je les start, dan ben je welkom om ze af te halen bij ons.

Een cursus Spaans heeft een reeks van 10 lessen. Het is niet nodig je elke keer opnieuw in te schrijven voor een volgende reeks. De lessen gaan meteen door wanneer je 10 lessen hebt gehad. Per jaar krijg je totaal 40 lessen. Wil je tussentijds opzeggen, dan dien je uiterlijk 3 weken voor aanvang van de nieuwe cursusreeks (van 10 lessen) je per mail af te melden. Om echt goed Spaans te leren heb je meerdere cursussen nodig.

Je ontvangt meteen een bevestigingsmail. De factuur volgt in de dagen daarop. De exacte startdatum vind je op de factuur.

Heb je nog vragen, aarzel niet en neem contact op met ons.

Tijdens de schoolvakanties zijn er geen lessen.

Ja die les kun je inhalen. Het kan altijd voorkomen dat je niet kan op je vaste lesuur. Houd er wel rekening mee dat de cursus elke week een stap verder is. In de praktijk betekent het dat je die week bij een andere groep aansluit van ongeveer hetzelfde niveau. Lukt dat niet, dan kun je uiteraard de huiswerkopdrachten maken van die week.

Ja, dat kan uiteraard. Meer mensen doen dit. Wij begrijpen dat je eerst kennis wil maken, daarom bieden we het ook aan. Mocht je na de proefles besluiten om niet verder te gaan, dan stellen we geen lastige vragen.

Meld je aan via deze pagina.

Staat jouw vraag er niet tussen? We zijn wel benieuwd wat jij wil weten. Stel je vraag via Whatsapp of vul je gegevens onder in en we nemen dezelfde dag nog contact met je op.

In anderhalf jaar zijn mijn man en ik al op B1 niveau gekomen dankzij haar lessen, die ook nog eens supergezellig zijn.

Natasha VerhaarenCursist SpaansZe is zo enthousiast en stimulerend. Ook beheerst ze de taal waardoor je met allerlei vragen kan komen.

Ria de KortCursist SpaansGezellige lessen met goede uitleg, ook na 3 keer vragen geen haast tijdens het uitleggen en leuke liedjes.

Lillian BloemistCursist Spaans

Catharina Española
Drossaard Bernagiestraat 56, 5037 NT Tilburg, KVK 58401784
telefoon: 013-5130040 mobiel: 06-48330452
info@spaanslerentilburg.nl