Behalve de taalreis naar Malaga, organiseert Taalschool Catharina Española een prachtige wandelreis door het middengebergte van Andalucía van 5 tot 12 mei 2017 en los daarvan of te combineren een taalreis naar Sanlúcar de Barrameda van 12 tot 19 mei!!

Wandelreis:

Hoogtepunten zoals de spectaculaire el Caminito del Rey, (zie de nieuwe route op YouTube) en de prachtige streek rondom Antequera, waar een smeltkroes van wind, water en ijs de natuur gevormd heeft gedurende miljoenen jaren. Ook wandelen we dwars door het beschermde natuurgebied van de Sierra de Grazalema waar we enorme roofvogels en nog veel meer dieren zullen spotten en urenlang in de stilte door de prachtige natuur zullen lopen.

We lopen langs hoogtepunten zoals Valle del Endrinal, el Puerto del Boyar, el Río Majaceite, En El Pinsapar… enz enz….. Ook een bezoek aan Ronda staat op het programma. Het is allemaal onderdeel van de grote wandelroute GR7, die te lopen is van Afrika tot Griekenland. (info te vinden op internet)

Ook zullen we heerlijk eten in lokale restaurantjes en slapen in authentieke hotelletjes .

Onderweg wordt voor je bagage gezorgd, je neemt alleen een rugzakje mee met drinken en wat te eten en je persoonlijke spulletjes voor onderweg.

De reis is niet alleen voor Spaanse studenten maar iedereen is welkom! Wel is de voertaal tijdens de hele reis in het Spaans maar iedereen zal bereid zijn het een en ander te vertalen.

Onderweg doen we een kaasmakerij aan (met proeven) en een olijvenmolen (ook proeven). En de Spanjaarden kennende; er zal in beide gevallen absoluut een drankje aan te pas komen!

Je kunt meedoen met deze reis als je een basisconditie hebt, de intensiteit van de tochten is licht tot gemiddeld.

Aansluitend is er ook een studiereis georganiseerd. Deze vindt plaats van 12 tot en met 19 mei in Sanlúcar De Barrameda.

Op 13 mei begint deze reis al meteen met een dagexcursie naar Tarifa , de plek die in Europa het meest dichtbij bij Afrika ligt. De wandelaars kunnen deze excursie nog mee doen indien zij willen en daarna pas terugreizen naar Nederland.

Indien je de wandelreis én de studiereis boekt krijg je de excursie naar Tarifa gratis en de overnachting van 12 naar 13 mei gratis!!

Studiereis:

In Sanlúcar De Barrameda zul je een geweldige studieweek hebben; met serieus leren maar ook met veel lol en gezelligheid. Het is zeer kleinschalig, nauwelijks buitenlandse toeristen, leuke kundige docenten en je kunt er, niet onbelangrijk, heerlijk en zeer goedkoop eten en drinken. Het weer in mei zal hoogstwaarschijnlijk heerlijk zijn dus aan het strand vertoeven behoort tot de mogelijkheden.

De lessen beginnen op maandag en wordt er nog van alles en nog wat georganiseerd: zie het programma.

Je kunt kiezen of je in hotel wilt verblijven (tegen meerprijs) of bij een gastgezin of gedeeld appartement.

Alle informatie en prijzen zijn hieronder te vinden (download link):

Meer informatie? Download dit formulier.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *