5
5,0 rating
5 van 5 sterren ontvangen (gebaseerd op 62 reviews)


5,0 rating
11 april 2019

Gewéldig!.. de studiereis naar Malaga april 2019.
Super georganiseerd door toffe Juf Catharina van het schoolreisje..
Top gekwalificeerde docenten van Instituto Malaga! Veel geleerd. Warme gezellige groep, allen leerlingen van toffe Juf natuurlijk!
Waanzinnig leuke stad Malaga!.. kortom..voor herhaling vatbaar!!
Saludos Nora

Noor
5,0 rating
5 april 2019

Week Spaanse les gevolgd op Malaca Instituto met een groep studenten. Erg leuke ervaring, goede balans tussen de taal leren en de stad ontdekken. Alles top geregeld.

Geert-jan
5,0 rating
28 maart 2019

Ik vond het een super leuk weekend, goed verzorgd, leuke lessen, goede sfeer en een super leuke manier om te leren op je eigen niveau! Een echte aanrader! Ik werd er erg blij van ?

Bibi
5,0 rating
18 maart 2019

Ik heb het weekend als erg leerzaam en reuze gezellig ervaren, ondanks het feit dat ik na 2 lessen hier al aan heb deelgenomen en nog weinig kennis in huis had een bijzonder goed gevoel aan over gehouden. Dag 1 was wel makkelijker dan dag 2, maar ook dat is begrijpelijk. Zeker dingen geleerd en leuk kennis maken met andere Spaans geïnteresseerden.
Ben niet naar het feest geweest omdat ik die nacht moest gaan werken dus voor mij geen optie, een idee voor een volgende keer om op tijd vrij te vragen, want wat ik er over gehoord heb is dat iedereen hier er erg positief over was.
Met dank ook voor de organisatie.

ingrid
5,0 rating
17 maart 2019

Wat een fijn persoon is onze lerares Spaans. Zo kleurrijk en mooi ze op de foto staat is ze ook. Heel veel geduld, humor en weetjes. Dikke aanrader.

Jolanda van Hooft
5,0 rating
12 maart 2019

Super weekend! De ideale manier om de theorie in de praktijk te oefenen met deze geweldig enthousiaste Spaanse leraren.

Daniëlle
5,0 rating
12 maart 2019

Ik heb begin februari voor de 3e keer deelgenomen aan het Spaanse weekend en het was wederom een succes. Spaans praten op je eigen niveau, met een leuke groep. Mensen en een vakbekwame en gezellige docent.Kortom een aanrader voor iedereen die van Spanje en de Spaanse taal houdt. Onderdeel van dit leerzame weekend is de feestavond op Zaterdag. Onder het genot van heerlijke Spaanse hapjes lekker dansen….complimenten aan de organisatie….Ik ben er volgende keer zeker weer bij.

Charlotte Oosterbaan
5,0 rating
10 maart 2019

Het Spaanse weekend (2-3 febr 2019) was ontzettend leerzaam in een ontspannende sfeer! Les gehad van Pepe, een Spanjaard die geen Nederlands spreekt; maar zo duidelijk, enthousiast en geduldig dat je iedere zin verstaat! Alsof je je in Spanje waant…..echt een aanrader!

Marriët
5,0 rating
10 maart 2019

ik vond het een erg leuk weekend, heb veel nieuwe uitspraken en woorden geleerd omdat er alleen maar spaans gesproken wordt. Ik vind het zeker een aanrader voor mensen die spaans willen leren. Ik ben ook nog op het feest geweest met de lekkere gerechten geserveerd en veel spaanse muziek !! Allemaal goed georganiseerd door Catharina, Gracias !!

Sjef Verster
5,0 rating
10 maart 2019

Het Spaanse weekend in februari 2019 was geweldig. Ingedeeld op het juiste niveau en gepraat over verschillende onderwerpen. De leraar liet je praten en achteraf werd besproken wat er anders gezegd had kunnen/moeten worden. S avonds het feest met alle cursisten en leraren. Lekkere hapjes en goede muziek. Lof voor de organisatie, heel goed georganiseerd.

Erika Schapers
Karin - Catharina Española

Karin - Catharina Española

Profesora de español