5
5,0 rating
5 van 5 sterren ontvangen (gebaseerd op 84 reviews)


5,0 rating
27 mei 2020

Heel leuke en leerzame les, gezellige groep niet te groot. En een geweldige lerares. Top

Sangita Wolsleger
5,0 rating
27 mei 2020

Hele leuke, variërende lessen in een leuke groep met Sam als enthousiaste docente! Met persoonlijke aandacht worden de lessen vorm gegeven.

Eveline Plasmans
5,0 rating
26 mei 2020

Hola,
Wij (Hanneke en Hein) krijgen privé les van Sam via online lessen.
Sam kan de Spaanse taal goed overbrengen met leuke opdrachten en prettige oefeningen. Ook op de uitspraak wordt goed gelet.
Wij vinden het erg prettig om online les te krijgen, wij hebben een druk leven en hoeven daardoor niet te reizen naar een locatie. Dit kost ons wat minder tijd. Onze lessen worden persoonlijker gemaakt, omdat wij bij Sam kunnen aangeven waar onze interesses liggen, en hiervoor maakt ze dan een opdracht op maat. Wij vinden Sam een erg fijne lerares, en daarom hebben wij besloten nog door te gaan met de Spaanse lessen.

Hanneke en Hein
5,0 rating
19 mei 2020

Sam is n fijne docente en haar manier van lesgeven is speels, afwisselend, gezellig en natuurlijk leerzaam! Ook neemt ze tijd als je ergens mee zit. Alhoewel ik de voorkeur geef aan klassikaal heeft Sam (en al mijn medecursisten) dit toch prima opgevangen. Dus hopelijk de volgende serie klassikaal maar wèl met Sam en de rest👍👍

Monique van Houtum
5,0 rating
21 januari 2020

Gewoon top! Goede organisatie, lieve mensen, fijne welkome en onwijs gezellige sfeer, veel lachen! je leert (onbewust) soms nog meer dan gedacht 😉
Cadeautje voor jezelf 🙂

Susanne ten Doeschate
5,0 rating
16 december 2019

Nog steeds superenthousiast. Inmiddels de 1e 10 lessen gehad van Laura, die de lessen zo leuk en deskundig brengt met spelletjes en muziek (vertalen van liedjes). Ga met veel plezier het volgende blok van 10 lessen aan💃

Annalies Koudijs
5,0 rating
13 december 2019

Ik heb nu de eerste 10 lessen bij Laura afgerond en ben zo enthousiast dat ik verder ga. Veel leuke oefeningen tijdens de les. Spelletjes en video’s. Ook was het heel leuk om een Spaans lied te vertalen. Er wordt ook constant op de uitspraak gelet. De hoeveelheid huiswerk en thuisstudie is goed bij te houden. Ik heb al zoveel geleerd in deze 10 lessen. ME GUSTA MUCHO. Op naar de volgende 10 lessen.

Chantal Bergmans
5,0 rating
13 december 2019

MUY FELIZ! Ben ik na mijn eerste 10 weken les van Laura. Wat heb ik al veel geleerd, van woordenschat tot grammatica. Catharina’s lesmethode is een wekelijks Spaans fiësta. Zonder twijfel maar met veel zin ga ik door naar het volgende level. Waar Laura ons op de meest toffe manieren en met groot geduld ons niet alleen de taal maar ook Spaanse eigenaardigheden leert!

Anouk Gillis
5,0 rating
12 december 2019

Ik heb les van Laura en zij doet het geweldig. We leren veel, maar het is ook erg gezellig. De lessen zijn heel afwisselend: quiz, filmpje, spelletje. Ik ga er elke week weer met veel plezier naar toe.

Atie Hoekstra
5,0 rating
12 december 2019

Ik ben nu bezig met de tweede sessie 10 lessen en ik vind het super leuk en interessant. Ik heb altijd al Spaans willen leren en nu ik ermee bezig ben, ben ik nog meer gedreven om het te leren en te kunnen spreken. Laatst meegedaan aan het Spaans weekend wat gegeven werd door Spaanse leraren en is zeker voor herhaling vatbaar. Communicatie is ook heel duidelijk en er wordt snel gereageerd op eventuele vragen. Ik kan Catharina Española zeker aanbevelen.

Mariska van Hest
Karin - Catharina Española

Karin - Catharina Española

Profesora de español