fbpx
5
5,0 rating
5 van 5 sterren ontvangen (gebaseerd op 58 reviews)


5,0 rating
17 maart 2019

Wat een fijn persoon is onze lerares Spaans. Zo kleurrijk en mooi ze op de foto staat is ze ook. Heel veel geduld, humor en weetjes. Dikke aanrader.

Jolanda van Hooft
5,0 rating
12 maart 2019

Super weekend! De ideale manier om de theorie in de praktijk te oefenen met deze geweldig enthousiaste Spaanse leraren.

Daniëlle
5,0 rating
12 maart 2019

Ik heb begin februari voor de 3e keer deelgenomen aan het Spaanse weekend en het was wederom een succes. Spaans praten op je eigen niveau, met een leuke groep. Mensen en een vakbekwame en gezellige docent.Kortom een aanrader voor iedereen die van Spanje en de Spaanse taal houdt. Onderdeel van dit leerzame weekend is de feestavond op Zaterdag. Onder het genot van heerlijke Spaanse hapjes lekker dansen….complimenten aan de organisatie….Ik ben er volgende keer zeker weer bij.

Charlotte Oosterbaan
5,0 rating
10 maart 2019

Het Spaanse weekend (2-3 febr 2019) was ontzettend leerzaam in een ontspannende sfeer! Les gehad van Pepe, een Spanjaard die geen Nederlands spreekt; maar zo duidelijk, enthousiast en geduldig dat je iedere zin verstaat! Alsof je je in Spanje waant…..echt een aanrader!

Marriët
5,0 rating
10 maart 2019

ik vond het een erg leuk weekend, heb veel nieuwe uitspraken en woorden geleerd omdat er alleen maar spaans gesproken wordt. Ik vind het zeker een aanrader voor mensen die spaans willen leren. Ik ben ook nog op het feest geweest met de lekkere gerechten geserveerd en veel spaanse muziek !! Allemaal goed georganiseerd door Catharina, Gracias !!

Sjef Verster
5,0 rating
10 maart 2019

Het Spaanse weekend in februari 2019 was geweldig. Ingedeeld op het juiste niveau en gepraat over verschillende onderwerpen. De leraar liet je praten en achteraf werd besproken wat er anders gezegd had kunnen/moeten worden. S avonds het feest met alle cursisten en leraren. Lekkere hapjes en goede muziek. Lof voor de organisatie, heel goed georganiseerd.

Erika Schapers
5,0 rating
9 maart 2019

Ik vond het spaans weekend febr jl. wederom geweldig! Topdocent , leuke groep, cq fijne sfeer, zeer professioneel georganiseerd…veel van opgestoken!!

Noor Smeulders
5,0 rating
8 maart 2019

Ik heb in het eerste weekend van februari 2019 deelgenomen aan het Spaanse weekend en ik vond het zeer geslaagd. Inspirerende lessen van Sergio ( wel pittig!) en leuk feest met heerlijke spaanse hapjes! Een aanrader dus.

Helene Dupont
5,0 rating
28 november 2018

Het Spanjegevoel in Tilburg bij Catharina, wat wil je nog meer? Het leren van een mooie taal van een enthousiaste, stimulerende, kundige en gezellige profesora in een relaxte sfeer.
De lange Hollandse óóóóós worden omgetoverd tot korte Spaanse òhs, heb je af en toe een dipje, no problema, die laat Catharina verdwijnen als sneeuw voor de Spaanse zon. Kortom Spaanse les bij Catharina is una FIESTA.

Hilda Groenendijk
5,0 rating
24 oktober 2018

In oktober heb ik voor de tweede keer een reis gemaakt onder leiding van Sergio. De eerste reis was geweldig. De wandelingen, de uitleg, de zorg, de plekken waar je komt … De tweede reis was zo mogelijk nog gezelliger, nog leuker, nog mooier, zelfs nog authentieker. Je maakt kennis en je ervaart het echte Spanje. Dat komt door de hotels die Sergio uitkiest. Door de soort wandelingen die hij organiseert. De lunchplekken die hij uitkiest. Door de manier waarop hij onderweg de heerlijkste happen serveert. Uniek zoals hij een tomaat versiert en onderweg opdient op een “sterrenmanier”. Door zijn humor. Wat hebben we een plezier gehad! Wandelen in Donana is mooi, maar Sergio maakt er een feest van door de wandeling zo te plannen dat we vanaf de hoge duinen de zon konden zien ondergaan in de oceaan. Daarbij toverde hij heerlijke tapas en natuurlijk de echte Monzanilla uit zijn rugzak! Niet te vergeten: Sergio spreekt Spaans zo duidelijk, zo rustig en zo aangepast dat ik met maar een goed jaar ervaring in Spaans heel veel kan verstaan en zo heel veel bijleer. En wat ik niet goed heb begrepen leggen de reisgenoten me uit. Ik ga in mei zeker weer mee. Dank je wel Catharina dat je deze reizen organiseert!

Mariette Kobussen
Karin - Catharina Española

Karin - Catharina Española

Profesora de español