Studiereis Taalcursus Spaans Malaga Groot Succes

Studiereis Málaga groot succes!!

We zijn weer terug van de taalreis naar Málaga 2018 en nog vol van alle geweldige ervaringen!
De lessen waren top met bijzonder goede docenten, veel geleerd en veel gelachen! Er is genoten van het prachtige weer, de leuke restaurantjes en barretjes, er zijn musea bezocht en de botanische tuin bezocht. Aan het strand gelegen en aan het zwembad, heerlijk geluierd en supergoed gegeten enz enz. De deelnemers zijn dolenthousiast! Volgend jaar weer!

Lees hier meer over de volgende taalreis naar Málaga of naar Sanlúcar de Barrameda.

7 antwoorden
 1. Berthilde zegt:

  Enorm leuk en leerzaam om op je eigen niveau les te krijgen van verschillende topdocenten in een superinternationale klas! Malaga is een heerlijke stad om een weekje te verblijven, en met vliegtuig, taxi, trein en/of bus ben je er ook zo, lekker gemakkelijk.

  Beantwoorden
 2. Erika zegt:

  Echt een superweek gehad. Leuke en leerzame lessen. Fijn dat je een eigen kamer hebt naast de school. Strand en stad dichtbij. Ideaal. Supergoed georganiseerd door Catharina! Veel geleerd, gelachen, gedronken en gegeten.

  Beantwoorden
 3. Syl zegt:

  Wat een geweldige ervaring was dat! Uitstekende school die een mooie mix van taalonderwijs en cultuur aanbiedt. Heel fijn om een eigen slaapkamer te hebben naast de school. De school ligt op loopafstand van het strand en het centrum van Malaga. Het was een leerzame, gezellige en lekkere week. Ik ga volgend jaar weer mee!

  Beantwoorden
 4. Eline zegt:

  Super leuke en ontspannen week waar ook nog Spaans geleerd wordt. Leuke stad en een goed georganiseerde school. Genieten met een grote G.

  Beantwoorden
 5. Laura zegt:

  Fantastische reis vol leermomentjes.
  Professionele school met hotel intern.
  Wat een mooie stad is Malaga en wat was de semana Santa indrukwekkend.
  Geweldig georganiseerd, dikke pluim voor Catharina van spaanslerentilburg.nl

  Beantwoorden

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] de #1 denk je nu waarschijnlijk? Dat is heel simpel, met dit instituut in Málaga hebben we zelf al 5 jaar goede ervaringen. Beide conclusies in ogenschouw genomen, is dit de beste keuze voor een gezellige en leerzame […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *