Wandelreis Sierra y Mar; “Ervaar de smeltkroes van Culturen.”

Na twee succesvolle wandelreizen met zeer enthousiaste deelnemers, organiseert Catharina Española alweer de derde wandelreis:

Sergio, onze lokale gids, heeft weer een compleet nieuwe reis samengesteld. Deze reis is ontwikkeld naar wens van oud deelnemers. Sergio weet dan ook precies hoe hij jou moet verrassen.

Schrijf je in, laat je verrassen en geniet met volle teugen!

Je geniet dan ook in de meest complete zin van het woord. Geweldige sfeer, fantastische uitzichten, sublieme geuren en smaken van lokale versnaperingen en streekwijnen. Daarnaast kom je weer thuis met een flinke dosis cultureel erfgoed. Op en top Spanje!

Neem één minuutje rust voor jezelf. Gedaan?

Stel je nu voor…. Je wandelt in het natuurpark Sierra de Acarena en in het gebergte Picos de Aroche. Je loopt door het hoge gras onder het genot een heerlijk verfrissend briesje in je rug, de oktoberzon tintelt op je gezicht. Van top tot teen ervaar de je sfeer van de zeer gevarieerde landschappen.

Het wandelpad wordt onderbroken door een beekje, je klautert met je medereizigers over het stromende water. De stenen zijn glad en jouw wandelmaatje helpt je zodat je niet in het water valt.

Langs de dichte kastanje- en verschillende eikenbossen loop je naar de hoge bergtoppen. Je vangt een glimp op van het beroemde Iberische varken, hij groeit daar in alle vrijheid op.

Uiteindelijk kom je al wandelend uit bij de wilde witte stranden van El Parque Natural de Doñana. Het was een stevige wandeling. Je hebt het verdient om nu te genieten van de beroemde witte gamba’s en van de heerlijke witte streekwijnen tijdens de zonsondergang….

De wandelingen wissel je af en je bezoekt met Sergio interessant cultureel erfgoed. Hij weet er echt veel over te vertellen. ‘s Avonds na het heerlijke eten en onder het genot van met lokale versnaperingen moet je nog bijkomen van de bijzondere indrukken.

En…?

Heb je ook zin om in oktober mee te gaan, of wil je meer info? Neem snel contact op via onderstaande knop.

Groetjes,

Catharina

Catharina Española - Spaans leren Tilburg
5.0
Gebaseerd op 12 recensies
powered by Google
Elly Van gijtenbeek
Elly Van gijtenbeek
19:25 30 Jul 19
Ik ben heel blij dat ik Catharina heb leren kennen. Niet alleen als lerares maar ook als mens. Ik krijg nu alweer 3 jaar les en iedere week kijk ik er weer naar uit. Er wordt serieus gewerkt (haar geduld is onuitputtelijk) maar ook is er ruimte voor gezelligheid en kletspraatjes. Een mooie aanvulling zijn de studiereizen naar Sanlúcar de Barrameda en Málaga, de Spaanse weekenden in Nederland waar de Spaanse leraren naar ons toekomen en de mooie wandelreizen. Ik kijk er helemaal naar uit!
Francine Van de Winkel
Francine Van de Winkel
10:43 27 Jul 19
Ik heb pas later in het jaar de switch naar de taalschool van Catharina gemaakt. De structuur, het werken met een boek, en de uitstapjes daarbuiten, en het flexibele lesrooster vind ik erg prettig. Ben ook nu weer in een leuke groep terecht gekomen. Heb al zin in het nieuwe cursusjaar. Francine van de Winkel
Mariette Kobussen
Mariette Kobussen
12:55 24 Oct 18
De lessen van Catharina zijn leerzaam, gezellig en inspirerend. Catharina moedigt aan, stelt eisen en toch heeft ze er altijd begrip voor als de voorbereidingen niet helemaal volgens plan zijn gegaan. Ze blijft geduldig en opgewekt. Ze heeft aandacht voor iedereen. Bij haar Spaans leren is inspannend en tegelijk zeer ontspannend. Ik hoop nog lang en heel veel van haar te leren. Daarnaast organiseert ze leuke nevenactiviteiten. Het Spaans weekend waarin Spaanse docenten les komen geven, de feestjes en fantastische reizen in Spanje. Die reizen onder de bezielende leiding van Sergio zijn een unieke combinatie van Spaanse taal- en cultuur leren kennen met veilig en uitdagend wandelen in het prachtige Spanje met heel veel gezelligheid, humor en vriendschap. Wat ben ik blij dat ik bij Catharina Española en Spaans leren in Tilburg terecht ben gekomen en van al die mooi dingen mag genieten.
Marie-José Vromans
Marie-José Vromans
10:32 14 Oct 18
Terug van een wandelreis in Spanje, de derde alweer , deze keer in Huelva, een mooie streek met prachtige natuur en cultuur. Begeleid door Sergio. Hij kent het gebied goed, weet veel over de natuur, cultuur en geschiedenis van Spanje. Hij vertelt hierover op een enthousiaste manier. Weet de mooiste plekjes uit te zoeken, en tijdens de wandelingen verrast hij ons met lekkere streekproducten uit zijn rugzak voor een lunch onderweg. Dit alles geven de reizen een speciaal tintje en denk je........een volgende keer wil ik er weer bij zijn.
de koopjeskoffer
de koopjeskoffer
19:31 13 Oct 18
Net terug van alweer de derde geweldige wandelreis met Sergio, deze keer in de provincie Huelva. In de omschrijving op de website is geen woord te veel gezegd, wat hebben we weer genoten! Heerlijk om zo ondergedompeld te worden in de spaanse taal, natuur, cultuur en gastronomie. Natuurlijk hebben we ook deze keer weer ontzettend geluk gehad met het weer (ik verdenk Sergio ervan dat hij ook dát geregeld heeft...), maar ook deze derde keer wist hij ons steeds weer te verrassen. Hij kent de meest prachtige plekjes en de mooiste verhalen, en weet die met veel enthousiasme te vertellen. Allemaal in het Spaans, maar welk je niveau je ook hebt, hij weet het zo duidelijk en met zoveel expressiviteit te brengen dat iedereen het wel kan volgen.En wat er allemaal onderweg uit zijn rugzak getoverd wordt... mmm, het water loopt me weer in de mond. Zeker weer voor herhaling vatbaar dus, gelukkig hebben Catharina Espaöla en Sergio nog plannen genoeg 🙂
Bram de Groote
Bram de Groote
20:34 26 Jul 18
Bericht van Antoinette de Groote Catharina is een geweldige lerares, lessen zijn gezellig, je leert erg goed, belangrijk is de uitspraak, wordt veel aandacht aan besteed, kortom na 3 jaar les alleen maar zin in nog meer lessen, super!
Agnes Vugts
Agnes Vugts
09:35 18 Jul 18
Pam Kuipers
Pam Kuipers
16:01 15 Jul 18
De lessen van Catharina zijn altijd leerzaam en gezellig. Ze let heel goed op de uitspraak wat heel belangrijk is.De grammatica legt ze duidelijk uit. Je kunt altijd extra dingen vragen om te behandelen in de les. De groepen zijn niet te groot zodat er voldoende aandacht is voor ieder. De studiereizen naar Spanje zijn zo leuk en zo leerzaam.En met extraatje in Sanlúcar de Barrameda onze Spaanse leraar , Sergio , die ons ook na school vermaakt met verhalen over de Spaanse cultuur. Zo ook de wandelvakanties. Ook onder leiding van Sergio en n eventuele gids. Alles in t Spaans, hoe tof is dat. Zo lekker sportief en toch ontspannen bezig zijn met de Spaanse taal. En op ieder wenselijk niveau.Zeker n aanrader.Van mij dikke vijf sterren voor de lessen , de wandelvakanties en de studiereizen . Pam Kuipers
Hans Geeraets
Hans Geeraets
19:04 13 Jul 18
Ik ben alweer enige Spaanse les aan het volgen bij Catharina Española un Tilburg. Hoewel ik er erg tegen op zag heb ik er geen moment spijt van gehad. Een enorm gedreven, lieve, lerares die je ontzettend op je gemak stelt. Binnen de Spaanse taal vraagt zij bijzonder aandacht voor de uitspraak. Het is een genot om bij haar te zijn en dat vinden mijn collega studenten ook. Zij organiseert ook wandel en taalreizen naar Spanje. Dit jaar ben ik samen met mijn vrouw, die inmiddels ook enthousiast is gestart met de Spaanse les, meegegaan naar Andalusië. Een heerlijke ervaring om daar met mede studiegenoten te wandelen in het gebergte en daarna nog een week onder leiding van een Spaanse lerares les te krijgen. Ik kan niet anders zeggen dat ik nog nergens heb meegemaakt dat er op zo’n geweldige inspirende les wordt gegeven door Catharina en zij altijd oor heeft voor haar studenten, de door haar georganiseerde Spaanse feestavonden zijn grandioos. Steeds slaagt zij er daarbij in om fijne Spanjaarden over te laten komen die ons ook nog les geven. Alles bij elkaar is het genieten en leren. Woorden schieten te kort, je moet het zelf meemaken.
Volgende beoordelingen