Boost jouw niveau van de Spaanse taal in één weekend. 6,7 en 8 november 2021. Bekijk meer
Spaans leren Tilburg logo Catharina Española
Inschrijven

Algemene voorwaarden Catharina Española

 1. Via de website meld je je aan voor een van onze cursussen en je ontvangt dan dezelfde dag een bevestiging dat je inschrijving in goede orde is ontvangen. Ontvang je niets, kijk dan in je spamfolder van je email programma. Vind je niets, meld je dan nog een keer want dan is er iets fout gegaan.
 2. Je hebt 14 dagen bedenktijd geteld vanaf de inschrijfdatum, maar uiterlijk tot de datum van je eerste les.
 3. Vanaf de dag waarop de cursus start, is geen restitutie van lesgeld  meer mogelijk en is de inschrijving definitief. Dit geldt ook bij voortijdige beëindiging van deelname. Doorschuiven naar een andere periode is niet mogelijk.
 4. Je kunt altijd overstappen naar een andere cursus op een ander niveau, mits deze cursus is doorgegaan en er voldoende plaats is in de groep. Aan een eenmalige mutatie zijn geen kosten verbonden.
 5. Het is mogelijk om (gemiste) lessen in te halen. Je kunt gebruik maken van alternatieve lessen in dezelfde cursusperiode, indien beschikbaar. Zodra de cursus start zal je cursus 9/18/36 weken duren. Schoolvakanties  en/of afwezigheid van de docent tellen niet mee. Je kunt alleen lessen inhalen op andere lestijden. Dus niet op je eigen lestijd/uur.
 6. Lesdagen, lestijden en cursusprijzen zijn onder voorbehoud van voldoende deelnemers: eventuele wijzigingen worden op tijd gecommuniceerd.
 7. Inschrijving voor de cursussen is open voor iedereen van 18 jaar en ouder.
 8. De cursusduur is 9/18/36 lessen, afhankelijk van jouw cursusplan. De cursussen zijn niet door te schuiven naar een volgende les-periode. De betaling voor een cursusreeks is minimaal per 9 lessen en wordt automatisch verlengt. Het is niet nodig je elke keer opnieuw in te schrijven voor een vervolgcursus. Wanneer je wil stoppen, dan dien je je uiterlijk 3 weken voor aanvang van de volgende cursusreeks je per mail af te melden.
 9. Tijdens schoolvakanties zijn er geen lessen. Uitzonderingen daargelaten.
 10. Een inschrijving is persoonlijk en niet overdraagbaar.
 11. Catharina Española behoudt zich het recht voor om een cursus bij onvoldoende belangstelling te annuleren. In eerste instantie biedt Catharina Española een alternatief. Komt het alternatief niet uit? Dan kun je dit kenbaar maken en ontvang je het volledige cursusgeld terug. Voor alle terugbetalingen geldt een uiterlijke termijn van 14 dagen vanaf de datum waarop is gecommuniceerd dat er sprake is van restitutie van (een deel van) het cursusgeld.
 12. Soms maken we foto’s van cursisten tijdens de lessen of evenement. Deze plaatsen we op onze website of facebook pagina als herinnering aan een evenement,  wandel- en/of studiereis. Wil je niet op deze foto staan? Laat het even weten, het is uiteraard geen verplichting en we respecteren jouw privacy. Gebruiken we de foto voor commerciële doeleinden, dan vragen wij altijd om toestemming.
 13. Wanneer wij achten de lessen online te moeten geven ivm COVID-19 maatregelen, dan geven wij de lessen online. U heeft geen recht op restitutie van het cursusbedrag.
 14. Voor de online lessen maken we gebruik van Zoom. Bij gebruik van Zoom ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy beleid van Zoom.
 15. Catharina Española is niet verantwoordelijk voor technische problemen waardoor je de les niet kan volgen. Je bent zelf verantwoordelijk om te zorgen dat jouw apparatuur correct werkt en je de lessen kunt volgen. Je hebt nodig een redelijke internetverbinding en laptop/pc of tablet. Hier lees je de minimale systeemeisen en internetverbindingseisen bij gebruik van Zoom. Bij het niet kunnen volgen van de lessen verlenen we geen restitutie. Waar mogelijk helpen we je met je technische problemen.

Catharina Española zal alle informatie die door opdrachtgevers/cursisten is verstrekt zorgvuldig bewaren en vertrouwelijk behandelen conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens.