Lesoverzicht

Algemene voorwaarden Catharina Española

Download hier de algemene voorwaarden in PDF formaat - update 29 september 2021

Download hier de algemene voorwaarden in PDF formaat - update 3 december 2021

 1. Via de website meld je je aan voor een van onze cursussen en je ontvangt dezelfde dag een factuur en bevestiging dat je inschrijving in goede orde is ontvangen. Ontvang je niets, kijk dan in je spamfolder van je email programma. Ontvang je niets, bel dan naar 06-48 497 344
  want dan is er iets fout gegaan.
 1. Je hebt 14 dagen bedenktijd geteld vanaf de inschrijfdatum, maar uiterlijk tot de datum van je eerste les.
 1. Vanaf de dag waarop de cursus start, is restitutie of teruggave van lesgeld niet meer mogelijk en is de inschrijving definitief. Dit geldt ook bij voortijdige beëindiging van deelname. Doorschuiven naar een andere periode is niet mogelijk.
 1. Je kunt altijd overstappen naar een andere cursus op een ander niveau, mits deze cursus is doorgegaan en er voldoende plaats is in de groep. Aan een éénmalige mutatie zijn geen kosten verbonden.
 1. Het is mogelijk om (gemiste) lessen in te halen. Je kunt gebruik maken van alternatieve lessen in dezelfde cursusperiode, indien beschikbaar. Zodra de cursus start zal je cursus 9/18/36 weken duren. Schoolvakanties  en/of afwezigheid van de docent tellen niet mee. Je kunt alleen lessen inhalen op andere lestijden. Dus niet op je eigen lestijd/uur.
 1. Lesdagen, lestijden en cursusprijzen zijn onder voorbehoud van voldoende deelnemers: eventuele wijzigingen worden op tijd gecommuniceerd.
 1. Inschrijving voor de cursussen is open voor iedereen van 18 jaar en ouder.
 1. Een cursusreeks duurt 9 lessen. Je kunt echter vooruit betalen en is het per les goedkoper. Kies een cursusplan van 9, 18 ,27 of 36 lessen. De cursussen zijn niet door te schuiven naar een volgende lesperiode. 
 1. De betaling voor een cursusreeks is minimaal per 9 lessen en wordt automatisch verlengt. Het is niet nodig je elke keer opnieuw in te schrijven voor een vervolgcursus.
 1. Opzeggen. Wanneer je wilt stoppen, dan dien je je uiterlijk 3 weken voor aanvang van de volgende cursusreeks je per e-mail af te melden. Stuur je opzegging naar administratie@spaanslerentilburg.nl
 1. Tijdens schoolvakanties zijn er geen lessen. Uitzonderingen daargelaten.
 1. Een inschrijving is persoonlijk en niet overdraagbaar.
 1. Catharina Española behoudt zich het recht voor om een cursus bij onvoldoende belangstelling te annuleren. In eerste instantie biedt Catharina Española een alternatief. Komt het alternatief niet uit? Dan kun je dit kenbaar maken en ontvang je het volledige cursusgeld terug. Voor alle terugbetalingen geldt een uiterlijke termijn van 14 dagen vanaf de datum waarop is gecommuniceerd dat er sprake is van restitutie van (een deel van) het cursusgeld.
 1. Soms maken we foto’s van cursisten tijdens de lessen of evenement. Deze plaatsen we op onze website of facebook pagina als herinnering aan een evenement,  wandel- en/of studiereis. Wil je niet op deze foto staan? Laat het even weten, het is uiteraard geen verplichting en we respecteren jouw privacy. Gebruiken we de foto voor commerciële doeleinden, dan vragen wij altijd om toestemming.
 1. Wanneer wij achten de lessen online te moeten geven ivm COVID-19 maatregelen, dan geven wij de lessen online. U heeft geen recht op restitutie van het cursusbedrag.
 1. Voor de online lessen maken we gebruik van Zoom of Microsoft Teams. Bij gebruik van Zoom of Microsoft Teams ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy beleid van deze aanbieders.
 1. Catharina Española is niet verantwoordelijk voor technische problemen waardoor je de les niet kan volgen. Je bent zelf verantwoordelijk om te zorgen dat jouw apparatuur correct werkt en je de lessen kunt volgen. Je hebt nodig een redelijke internetverbinding en laptop/pc of tablet. Hier lees je de minimale systeemeisen en internetverbindingseisen bij gebruik van Zoom. Bij het niet kunnen volgen van de lessen verlenen we geen restitutie. Waar mogelijk helpen we je met je technische problemen.

Catharina Española zal alle informatie die door opdrachtgevers/cursisten is verstrekt zorgvuldig bewaren en vertrouwelijk behandelen conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

Catharina Española is vanaf 1 juli 2022 een handelsnaam van Alanguage KVK 85138975

Catharina Española
Sparrenstraat 29
5038 MJ Tilburg

info@spaanslerentilburg.nl

KVK 85138975

Catharina Española zal alle informatie die door opdrachtgevers/cursisten is verstrekt zorgvuldig bewaren en vertrouwelijk behandelen conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens.