Spaans leren Tilburg logo Catharina Española
Inschrijven

Neem contact op

Catharina E
Hoi,

Heb je een vraag over de lessen, reizen of misschien iets anders? Neem contact met me op. Je hoort zo snel mogelijk van mij.

Met hartelijke groet,
Catharina
Stel je vraag vrijblijvend, je zit nergens aan vast.
Binnen 24 uur reactie
Je gegevens zijn veilig
Je ontvangt geen spam
Catharina Española
Drossaard Bernagiestraat 56, 5037 NT Tilburg
Telefoon: 013-5130040, Mobiel: 06-48330452
info@spaanslerentilburg.nl
KVK 58401784

Testimonials

Wat zeggen cursisten over ons

Rated 5 out of 5
3 juni 2021

De lessen van Mohannad zijn altijd top voorbereid, variatie en duidelijk wat de doelen zijn voor die les. Als je het niet begrijpt legt hij het graag nog een keer uit en nog een keer indien nodig. Hij blijft vriendelijk en maakt je enthousiast! Top docent!

Ine
Rated 5 out of 5
3 juni 2021

Sinds enkele maanden les via Zoom van Mohannad. Fijne leraar, goed verstaanbaar, met humor en heel veel geduld! Fijn om les van hem te krijgen! 👍

Liesbeth Jentjens
Rated 5 out of 5
3 juni 2021

Ik heb les in de B2 groep bij Mohannad, nu al de tweede cursus. De lessen van Mohannad zijn heel leuk en afwisselend, hij laat je veel dingen zelf onderzoeken en we spreken veel Spaans, dat is in principe ook de voertaal voor de les met ondersteuning van Nederlands. Ik ben súper tevreden!

Vivian Huijbregts
Rated 5 out of 5
15 juli 2020

Catharina geeft op een hele duidelijke manier les . Het is er altijd gezellig. Ze let heel goed op het juiste gebruik van de grammatica en op de goede uitspraak. Ze organiseert ook leuke wandel reizen in Spanje onder begeleiding van een Spaanse leraar. Daar kun je het geleerde in praktijk brengen. Superleuk. Ik heb al bijna 10 jaar les van haar en ga er iedere week met plezier naar toe.

Pam Kuipers van Gerven

Heb je nog een vraag?

Niet gevonden wat je wilt weten? Neem dan contact met mij op via de contactpagina.

Welke boeken heb ik nodig?

Voor de cursus beginners 1 en 2 werken we met de boeken Aula internacional Nueva Edición 1.

ISBN9789463250009

De boeken gaan ongeveer 6 cursussen mee (60 lessen). Het boek is ook te bestellen via Gianotten en Bol.com.

Bekijk de links en bestel de boeken online

Naast deze boeken voor beginners 1 en 2, hebben we ander lesmateriaal beschikbaar voor elk niveau. Wil je extra oefenmateriaal, dan hebben we daar ruim genoeg van. Het extra lesmateriaal is gratis.

Hoe lang duurt één cursusreeks

Een cursusreeks duurt 9 lessen. Het is niet nodig je elke keer opnieuw in te schrijven voor een volgende reeks. Wil je opzeggen, dan dien je uiterlijk 3 weken voor aanvang van de nieuwe cursus jezelf afmelden per e-mail.

Ik heb mezelf aangemeld. En nu?

Je ontvangt meteen een bevestigingsmail. Heb je die niet ontvangen, kijk dan in je spambox.

Heb je nog vragen, aarzel niet en neem contact op met ons.

Wanneer heb ik geen les?

Tijdens de schoolvakanties zijn er geen lessen. 

Kan ik een gemiste les inhalen?

Ja die les kun je inhalen. Het kan altijd voorkomen dat je niet kan op je vaste lesmoment. Houd er wel rekening mee dat de cursus elke week een stap verder is. In de praktijk betekent het dat je die week bij een andere groep aansluit van ongeveer hetzelfde niveau. Lukt dat niet, dan kun je uiteraard de huiswerk opdrachten maken van die week.

Kan ik eerst een gratis proefles doen?

Ja, dat kan uiteraard. Meer mensen doen dit. Wij begrijpen dat je eerst kennis wil maken, daarom bieden we het ook aan. Mocht je na de proefles besluiten om niet verder te gaan, dan stellen we geen lastige vragen

Mijn vraag staat hier niet tussen.

Staat jouw vraag er niet tussen? We zijn wel benieuwd wat jij wil weten. Stel je vraag  hier en ik neem meestal dezelfde dag nog contact met je op.