Lesoverzicht

Neem contact op

Catharina E
¡Hola, buenas tardes!
Heb je een vraag over de lessen? Kijk of het antwoord op je vraag hier staat. 

Heb je een andere vraag,  neem dan contact met me op. Je hoort zo snel mogelijk van mij.

Saludos,
Catharina
Stel je vraag vrijblijvend, je zit nergens aan vast.
Binnen 24 uur reactie
Je gegevens zijn veilig
Je ontvangt geen spam
Catharina Española
Kruisvaardersstraat 116
5021 BE Tilburg
Telefoon: 013-5130040
Mobiel: 06-48330452
info@spaanslerentilburg.nl
KVK 58401784
Leslocatie:
Wijkcentrum De Back
Schout Backstraat 33
5037 MJ Tilburg

Plan je route

Testimonials

Wat zeggen cursisten over ons

Rated 5 out of 5
3 juni 2021

Sinds enkele maanden les via Zoom van Mohannad. Fijne leraar, goed verstaanbaar, met humor en heel veel geduld! Fijn om les van hem te krijgen! 👍

Liesbeth Jentjens
Rated 5 out of 5
15 juli 2020

Catharina geeft op een hele duidelijke manier les . Het is er altijd gezellig. Ze let heel goed op het juiste gebruik van de grammatica en op de goede uitspraak. Ze organiseert ook leuke wandel reizen in Spanje onder begeleiding van een Spaanse leraar. Daar kun je het geleerde in praktijk brengen. Superleuk. Ik heb al bijna 10 jaar les van haar en ga er iedere week met plezier naar toe.

Pam Kuipers van Gerven
Rated 5 out of 5
3 juni 2021

De lessen van Mohannad zijn altijd top voorbereid, variatie en duidelijk wat de doelen zijn voor die les. Als je het niet begrijpt legt hij het graag nog een keer uit en nog een keer indien nodig. Hij blijft vriendelijk en maakt je enthousiast! Top docent!

Ine
Rated 5 out of 5
27 mei 2020

De eerste 10 lessen gedaan bij Sam via zoom wat uitstekend is bevallen.
Veel vocabulaire en grammatica geleerd, maar nog niet voldoende, op naar een volgende cursus.

Ruud Leijs

Heb je nog een vraag?

Niet gevonden wat je wilt weten? Neem dan contact met mij op via de contactpagina.

Mijn les gaat niet door! En nu?

Het kan altijd voorkomen dat door onvoorziene omstandigheden de les niet kan doorgaan doordat de docent ziek is. Wij doen altijd ons uiterste best om een vervangende docent te regelen, maar dat lukt niet altijd. De gemiste les wordt dan ingehaald aan het einde van de lesreeks op hetzelfde tijdstip. Je krijgt natuurlijk het aantal lessen waarvoor je hebt betaald.


Welke boeken heb ik nodig?

Voor de cursus beginners 1 en 2 werken we met de boeken Aula Internacional Nueva Edición 1.

ISBN9789463250009

De boeken gaan ongeveer 6 cursussen mee (60 lessen). Het boek is ook te bestellen via Gianotten en Bol.com.

Bekijk de links en bestel de boeken online

Naast deze boeken voor beginners 1 en 2, hebben we ander lesmateriaal beschikbaar voor elk niveau. Wil je extra oefenmateriaal, dan hebben we daar ruim genoeg van. Het extra lesmateriaal is gratis.


Corona maatregelen klassikale lessen

Tijdens de klassikale lessen zit iedereen 1,5 meter uit elkaar, daarnaast ventileren we extra en reinigen we de tafels voorafgaand aan de lessen. Mocht de overheid later extra maatregelen treffen, dan volgen we die te allen tijde op.


Hoe lang duurt één cursusreeks?

Een cursusreeks duurt 9 lessen. Het is niet nodig je elke keer opnieuw in te schrijven voor een volgende reeks. De lesreeksen lopen automatisch door. Spaans leer je nu eenmaal niet in 9, 18 of 36 weken :-). Afhankelijk van je gekozen cursusplan (9, 18 of 36 lessen) krijg je automatisch een factuur voor de volgende reeks lessen.


Waar zijn de lessen?

De lessen geven we in klaslokalen van:
Wijkcentrum De Back
Schout Backstraat 33
5037 MJ Tilburg


Ik heb mezelf aangemeld. En nu?

Je ontvangt een meteen een bevestigingsmail. Heb je deze niet ontvangen? Kijk eerst in je spambox, nog niets ontvangen. Mail dan naar administratie@spaanslerentilburg.nl


Wanneer heb ik geen les?

Tijdens de schoolvakanties zijn er geen lessen.


Kan ik een gemiste les inhalen?

Ja die les kun je inhalen. Het kan altijd voorkomen dat je niet kan op je vaste lesmoment. Houd er wel rekening mee dat de cursus elke week een stap verder is. In de praktijk betekent het dat je die week bij een andere groep aansluit van ongeveer hetzelfde niveau. Lukt dat niet, dan kun je uiteraard de huiswerk opdrachten maken van die week.


Kan ik eerst een proefles doen?

Ja, dat kan zeker. Meer mensen doen dit. Wij begrijpen dat je eerst kennis wil maken, daarom krijg je ook die mogelijkheid. Mocht je na de proefles besluiten om niet verder te gaan, dan stellen we geen lastige vragen en is de proefles kosteloos. Wanneer je wel verder gaat, is de proefles de start van je eerste cursusreeks. Ps. je hebt tijdens de proefles geen boeken nodig.


Hoe moet ik opzeggen als ik wil stoppen?

Wil je opzeggen, dan dien je uiterlijk 3 weken voor aanvang van de nieuwe cursus jezelf af te melden per e-mail. Mail je opzegging naar info@spaanslerentilburg.nl.


Mijn vraag staat hier niet tussen.

Staat jouw vraag er niet tussen? We zijn wel benieuwd wat jij wil weten. Stel je vraag  hier en ik neem meestal dezelfde dag nog contact met je op.


Kan ik mijn lesreeks tussentijds pauzeren?

De lessen pauzeren of doorschuiven naar een andere periode is niet mogelijk. Wanneer de cursus/lesreeks is gestart, is restitutie of teruggave van lesgeld niet mogelijk. Dit geldt ook bij voortijdige beëindiging van deelname.