Lesoverzicht

Neem contact op

Catharina E
Heb je een vraag over de lessen? Kijk of het antwoord op je vraag hier staat. 

Heb je een andere vraag,  neem dan contact met me op. Je hoort zo snel mogelijk van mij.

Saludos,
Alan Balvin Sánchez
Stel je vraag vrijblijvend, je zit nergens aan vast.
Binnen 24 uur reactie
Je gegevens zijn veilig
Je ontvangt geen spam
Catharina Española
Sparrenstraat 29
5038 MJ Tilburg
06-48 497 344
info@spaanslerentilburg.nl
Kvk: 85138975
Leslocatie:
Wijkcentrum De Back
Schout Backstraat 33
5037 MJ Tilburg

Plan je route

Testimonials

Wat zeggen cursisten over ons

6 juni 2023

De lessen zijn prettig en er is voldoende aandacht, ook voor leerlingen die de stof minder snel begrijpen. Alan legt de leerstof goed uit, neemt de tijd voor iedereen en doet de check of iedereen het begrepen heeft voordat hij verder gaat. Benoemd eventuele voorbeelden ter verduidelijking van de lesstof.

Ook het oefenen vind ik erg fijn en nuttig.

Erg prettige lesavonden.

Rianne in t Groen
5 juni 2023

Erg leuke en leerzame lessen.

Dennis
6 juni 2023

Als gezin hebben we sinds november Spaanse les van Alan. Echt geweldig! We zijn heel blij met Alan, omdat de klik er is en hij ons heel veel leert. Heel fijn om met hem te werken. Top!

Marc Timmermans
2 juni 2022

Sinds maart ben ik begonnen aan cursus Spaans, gegeven door Alan.

De lessen zitten goed in elkaar en Alan is een aardige, bezielende leraar met een leuk gevoel voor humor.

Ik heb in korte tijd al veel geleerd. Dankjewel daarvoor!

Nancy

Heb je nog een vraag?

Niet gevonden wat je wilt weten? Neem dan contact met mij op via de contactpagina.

Mijn les gaat niet door! En nu?

Het kan altijd voorkomen dat door onvoorziene omstandigheden de les niet kan doorgaan doordat de docent ziek is. Wij doen altijd ons uiterste best om een vervangende docent te regelen, maar dat lukt niet altijd. De gemiste les wordt dan ingehaald aan het einde van de lesreeks op hetzelfde tijdstip. Je krijgt natuurlijk het aantal lessen waarvoor je hebt betaald.


Welke boeken heb ik nodig?

Op dit moment zijn we bezig met nieuwe boeken. Deze boeken worden in de eerste les uitgedeeld en kosten ongeveer € 39,-. Deze zijn goed voor 5 a 6 lesreeksen van 9 lessen (45 - 54 lessen).


Hoe lang duurt één cursusreeks?

Een cursusreeks duurt 9 lessen. Het is niet nodig je elke keer opnieuw in te schrijven voor een volgende reeks. De lesreeksen lopen automatisch door. Spaans leer je nu eenmaal niet in 9, 18 of 36 weken :-). Afhankelijk van je gekozen cursusplan (9, 18 of 36 lessen) krijg je automatisch een factuur voor de volgende reeks lessen.


Waar zijn de lessen?

De lessen geven we in klaslokalen van:
Wijkcentrum De Back
Schout Backstraat 33
5037 MJ Tilburg


Ik heb mezelf aangemeld. En nu?

Je ontvangt een meteen een bevestigingsmail. Heb je deze niet ontvangen? Kijk eerst in je spambox, nog niets ontvangen. Mail dan naar administratie@spaanslerentilburg.nl


Wanneer heb ik geen les?

Tijdens de schoolvakanties zijn er geen lessen.


Kan ik een gemiste les inhalen?

Ja die les kun je inhalen. Het kan altijd voorkomen dat je niet kan op je vaste lesmoment. Houd er wel rekening mee dat de cursus elke week een stap verder is. In de praktijk betekent het dat je die week bij een andere groep aansluit van ongeveer hetzelfde niveau. Lukt dat niet, dan kun je uiteraard de huiswerk opdrachten maken van die week.


Kan ik eerst een proefles doen?

Ja, dat kan zeker. Meer mensen doen dit. Wij begrijpen dat je eerst kennis wil maken, daarom krijg je ook die mogelijkheid. Mocht je na de proefles besluiten om niet verder te gaan, dan stellen we geen lastige vragen en is de proefles kosteloos. Wanneer je wel verder gaat, is de proefles de start van je eerste cursusreeks. Ps. je hebt tijdens de proefles geen boeken nodig.


Hoe moet ik opzeggen als ik wil stoppen?

Wil je opzeggen, dan dien je uiterlijk 3 weken voor aanvang van de nieuwe cursus jezelf af te melden per e-mail. Mail je opzegging naar info@spaanslerentilburg.nl.


Mijn vraag staat hier niet tussen.

Staat jouw vraag er niet tussen? We zijn wel benieuwd wat jij wil weten. Stel je vraag  hier en ik neem meestal dezelfde dag nog contact met je op.


Kan ik mijn lesreeks tussentijds pauzeren?

De lessen pauzeren of doorschuiven naar een andere periode is niet mogelijk. Wanneer de cursus/lesreeks is gestart, is restitutie of teruggave van lesgeld niet mogelijk. Dit geldt ook bij voortijdige beëindiging van deelname.


Kan ik mijn aanmelding nog annuleren?

Je hebt 14 dagen bedenktijd geteld vanaf de inschrijfdatum, maar uiterlijk tot de datum van je eerste les.