Hey, leuk dat je een vraag hebt

Catharina Española - Spaans Leren Tilburg

Hoi, ik ben Catharina.

Stel hier je vraag over wat dan ook. Vragen is vrijblijvend en ik ga je niet spammen, daar ben ik zelf ook niet van gediend.

Wil je je meteen aanmelden  voor een gratis proefles of wil je meteen inschrijven voor de cursus. Dat kan via onderstaande knoppen.

Staat je vraag hierbij?

Voor de cursus beginners 1 en 2 werken we met de boeken Aula internacional Nueva Edición 1.

ISBN9789463250009

De boeken gaan ongeveer 6 cursussen mee (60 lessen). Het boek is ook te bestellen via Gianotten en Bol.com.

Let op!! zorg dat de Nederlandse bijlage erbij zit. Gebruik het juiste ISBN nr.

Aula 1 internacional Nueva Edicion

Dit leerboek uitgegeven door verschillende uitgevers wordt alleen door Talenland uitgegeven met een Nederlandse bijlage.

Naast deze boeken voor beginners 1 en 2, hebben we ander lesmateriaal beschikbaar voor elk niveau. Wil je extra oefenmateriaal, dan hebben we daar ruim genoeg van. Het extra lesmateriaal is gratis.

Een cursusreeks duurt 10 lessen. Het is niet nodig je elke keer opnieuw in te schrijven voor een volgende reeks. Wil je opzeggen, dan dien je uiterlijk 3 weken voor aanvang van de nieuwe cursus je per mail af te melden.

Je ontvangt meteen een bevestigingsmail. De factuur volgt in de dagen daarop. De exacte startdatum vind je op de factuur.

Heb je nog vragen, aarzel niet en neem contact op met ons.

Tijdens de schoolvakanties zijn er geen lessen. Dat betekent dat in 2019 de laatste lessen zijn in de week van 1 juli en de eerste lessen starten in de week van 26 augustus.

Ja die les kun je inhalen. Het kan altijd voorkomen dat je niet kan op je vaste lesmoment. Houd er wel rekening mee dat de cursus elke week een stap verder is. In de praktijk betekent het dat je die week bij een andere groep aansluit van ongeveer hetzelfde niveau. Lukt dat niet, dan kun je uiteraard de huiswerk opdrachten maken van die week.

Ja, dat kan uiteraard. Meer mensen doen dit. Wij begrijpen dat je eerst kennis wil maken, daarom bieden we het ook aan. Mocht je na de proefles besluiten om niet verder te gaan, dan stellen we geen lastige vragen.

Meld je aan via deze pagina.

Staat jouw vraag er niet tussen? We zijn wel benieuwd wat jij wil weten. Stel je vraag via Whatsapp of vul je gegevens onder in en we nemen dezelfde dag nog contact met je op.  Stel hieronder je vraag

  Je krijgt snel een antwoord.

   • Stel je vraag vrijblijvend, je zit nergens aan vast.
   • Binnen 24 uur reactie
   • Je gegevens zijn veilig
   • Je ontvangt geen spam   In anderhalf jaar zijn mijn man en ik al op B1 niveau gekomen dankzij haar lessen, die ook nog eens supergezellig zijn.

   Natasha VerhaarenCursist Spaans   Ze is zo enthousiast en stimulerend. Ook beheerst ze de taal waardoor je met allerlei vragen kan komen.

   Ria de KortCursist Spaans   Gezellige lessen met goede uitleg, ook na 3 keer vragen geen haast tijdens het uitleggen en leuke liedjes.

   Lillian BloemistCursist Spaans

   Catharina Española - Spaans leren Tilburg
   5.0
   Gebaseerd op 12 recensies
   powered by Google
   Elly Van gijtenbeek
   Elly Van gijtenbeek
   19:25 30 Jul 19
   Ik ben heel blij dat ik Catharina heb leren kennen. Niet alleen als lerares maar ook als mens. Ik krijg nu alweer 3 jaar les en iedere week kijk ik er weer naar uit. Er wordt serieus gewerkt (haar geduld is onuitputtelijk) maar ook is er ruimte voor gezelligheid en kletspraatjes. Een mooie aanvulling zijn de studiereizen naar Sanlúcar de Barrameda en Málaga, de Spaanse weekenden in Nederland waar de Spaanse leraren naar ons toekomen en de mooie wandelreizen. Ik kijk er helemaal naar uit!
   Francine Van de Winkel
   Francine Van de Winkel
   10:43 27 Jul 19
   Ik heb pas later in het jaar de switch naar de taalschool van Catharina gemaakt. De structuur, het werken met een boek, en de uitstapjes daarbuiten, en het flexibele lesrooster vind ik erg prettig. Ben ook nu weer in een leuke groep terecht gekomen. Heb al zin in het nieuwe cursusjaar. Francine van de Winkel
   Mariette Kobussen
   Mariette Kobussen
   12:55 24 Oct 18
   De lessen van Catharina zijn leerzaam, gezellig en inspirerend. Catharina moedigt aan, stelt eisen en toch heeft ze er altijd begrip voor als de voorbereidingen niet helemaal volgens plan zijn gegaan. Ze blijft geduldig en opgewekt. Ze heeft aandacht voor iedereen. Bij haar Spaans leren is inspannend en tegelijk zeer ontspannend. Ik hoop nog lang en heel veel van haar te leren. Daarnaast organiseert ze leuke nevenactiviteiten. Het Spaans weekend waarin Spaanse docenten les komen geven, de feestjes en fantastische reizen in Spanje. Die reizen onder de bezielende leiding van Sergio zijn een unieke combinatie van Spaanse taal- en cultuur leren kennen met veilig en uitdagend wandelen in het prachtige Spanje met heel veel gezelligheid, humor en vriendschap. Wat ben ik blij dat ik bij Catharina Española en Spaans leren in Tilburg terecht ben gekomen en van al die mooi dingen mag genieten.
   Marie-José Vromans
   Marie-José Vromans
   10:32 14 Oct 18
   Terug van een wandelreis in Spanje, de derde alweer , deze keer in Huelva, een mooie streek met prachtige natuur en cultuur. Begeleid door Sergio. Hij kent het gebied goed, weet veel over de natuur, cultuur en geschiedenis van Spanje. Hij vertelt hierover op een enthousiaste manier. Weet de mooiste plekjes uit te zoeken, en tijdens de wandelingen verrast hij ons met lekkere streekproducten uit zijn rugzak voor een lunch onderweg. Dit alles geven de reizen een speciaal tintje en denk je........een volgende keer wil ik er weer bij zijn.
   de koopjeskoffer
   de koopjeskoffer
   19:31 13 Oct 18
   Net terug van alweer de derde geweldige wandelreis met Sergio, deze keer in de provincie Huelva. In de omschrijving op de website is geen woord te veel gezegd, wat hebben we weer genoten! Heerlijk om zo ondergedompeld te worden in de spaanse taal, natuur, cultuur en gastronomie. Natuurlijk hebben we ook deze keer weer ontzettend geluk gehad met het weer (ik verdenk Sergio ervan dat hij ook dát geregeld heeft...), maar ook deze derde keer wist hij ons steeds weer te verrassen. Hij kent de meest prachtige plekjes en de mooiste verhalen, en weet die met veel enthousiasme te vertellen. Allemaal in het Spaans, maar welk je niveau je ook hebt, hij weet het zo duidelijk en met zoveel expressiviteit te brengen dat iedereen het wel kan volgen.En wat er allemaal onderweg uit zijn rugzak getoverd wordt... mmm, het water loopt me weer in de mond. Zeker weer voor herhaling vatbaar dus, gelukkig hebben Catharina Espaöla en Sergio nog plannen genoeg 🙂
   Bram de Groote
   Bram de Groote
   20:34 26 Jul 18
   Bericht van Antoinette de Groote Catharina is een geweldige lerares, lessen zijn gezellig, je leert erg goed, belangrijk is de uitspraak, wordt veel aandacht aan besteed, kortom na 3 jaar les alleen maar zin in nog meer lessen, super!
   Agnes Vugts
   Agnes Vugts
   09:35 18 Jul 18
   Pam Kuipers
   Pam Kuipers
   16:01 15 Jul 18
   De lessen van Catharina zijn altijd leerzaam en gezellig. Ze let heel goed op de uitspraak wat heel belangrijk is.De grammatica legt ze duidelijk uit. Je kunt altijd extra dingen vragen om te behandelen in de les. De groepen zijn niet te groot zodat er voldoende aandacht is voor ieder. De studiereizen naar Spanje zijn zo leuk en zo leerzaam.En met extraatje in Sanlúcar de Barrameda onze Spaanse leraar , Sergio , die ons ook na school vermaakt met verhalen over de Spaanse cultuur. Zo ook de wandelvakanties. Ook onder leiding van Sergio en n eventuele gids. Alles in t Spaans, hoe tof is dat. Zo lekker sportief en toch ontspannen bezig zijn met de Spaanse taal. En op ieder wenselijk niveau.Zeker n aanrader.Van mij dikke vijf sterren voor de lessen , de wandelvakanties en de studiereizen . Pam Kuipers
   Hans Geeraets
   Hans Geeraets
   19:04 13 Jul 18
   Ik ben alweer enige Spaanse les aan het volgen bij Catharina Española un Tilburg. Hoewel ik er erg tegen op zag heb ik er geen moment spijt van gehad. Een enorm gedreven, lieve, lerares die je ontzettend op je gemak stelt. Binnen de Spaanse taal vraagt zij bijzonder aandacht voor de uitspraak. Het is een genot om bij haar te zijn en dat vinden mijn collega studenten ook. Zij organiseert ook wandel en taalreizen naar Spanje. Dit jaar ben ik samen met mijn vrouw, die inmiddels ook enthousiast is gestart met de Spaanse les, meegegaan naar Andalusië. Een heerlijke ervaring om daar met mede studiegenoten te wandelen in het gebergte en daarna nog een week onder leiding van een Spaanse lerares les te krijgen. Ik kan niet anders zeggen dat ik nog nergens heb meegemaakt dat er op zo’n geweldige inspirende les wordt gegeven door Catharina en zij altijd oor heeft voor haar studenten, de door haar georganiseerde Spaanse feestavonden zijn grandioos. Steeds slaagt zij er daarbij in om fijne Spanjaarden over te laten komen die ons ook nog les geven. Alles bij elkaar is het genieten en leren. Woorden schieten te kort, je moet het zelf meemaken.
   Volgende beoordelingen