Lesoverzicht

Catharina Española - Alanlanguage, gevestigd aan Sparrenstraat 29, 5038 MJ Tilburg, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

website:https://spaanslerentilburg.nl

Sparrenstraat 29 5038 MJ Tilburg

06-40 764 666

Alan Balvin Sanchéz is de Functionaris Gegevensbescherming van Catharina Española Hij/zij is te bereiken via administratie@spaanslerentilburg.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken

Catharina Española verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

- Voor- en achternaam

- Adresgegevens

- Telefoonnummer

- E-mailadres

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via administratie@spaanslerentilburg.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Catharina Española verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

- Het afhandelen van jouw betaling

- Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder

- Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

- Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten

- Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken

- Om goederen en diensten bij je af te leveren

- Catharina Española analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.

- Catharina Española volgt jouw surfgedrag over verschillende websites waarmee wij onze producten en diensten afstemmen op jouw behoefte.

- Catharina Española verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Geautomatiseerde besluitvorming

Catharina Española neemt geen besluiten op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Catharina Española) tussen zit. 

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Catharina Española bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens: Wettelijke termijnen.

Delen van persoonsgegevens met derden

Catharina Española verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Catharina Española blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden. Dit zijn bijvoorbeeld adverteerders en/of de sociale media-bedrijven. Hieronder een overzicht:

Wistia

Statistieken

Gebruik

We gebruiken Wistia voor het tonen van video's. Lees meer

Delen van gegevens

Voor meer informatie, lees de Wistia Privacyverklaring.

Statistieken

Naam
Expiratie
permanent
Functie
Opslaan of de gebruiker de ingesloten inhoud heeft gezien

Doel wordt onderzocht

Naam
wistia
Expiratie
Functie

Google Fonts

Marketing/Tracking

Gebruik

We gebruiken Google Fonts voor het vertonen van web-lettertypen. Lees meer

Delen van gegevens

Voor meer informatie, lees de Google Fonts Privacyverklaring.

Marketing/Tracking

Naam
Expiratie
verloopt direct
Functie
Vraagt het IP adres van de gebruiker op

Google Maps

Marketing/Tracking

Gebruik

We gebruiken Google Maps voor het vertonen van kaarten. Lees meer

Delen van gegevens

Voor meer informatie, lees de Google Maps Privacyverklaring.

Marketing/Tracking

Naam
Expiratie
verloopt direct
Functie
Vraagt het IP adres van de gebruiker op

YouTube

Marketing/Tracking, Functioneel, Statistieken

Gebruik

We gebruiken YouTube voor het tonen van video's. Lees meer

Delen van gegevens

Voor meer informatie, lees de YouTube Privacyverklaring.

Marketing/Tracking

Naam
Expiratie
sessie
Functie
Opslaan van locatiegegevens

Functioneel

Naam
Expiratie
6 maanden
Functie
Inschatten bandbreedte

Statistieken

Naam
Expiratie
sessie
Functie
Opslaan van een unieke gebruikers ID
Naam
Expiratie
1 jaar
Functie
Volgen van bezoeken over verschillende websites

Diversen

Doel wordt onderzocht

Gebruik

Delen van gegevens

Het delen van gegevens is in afwachting van onderzoek

Doel wordt onderzocht

Naam
google-fonts
Expiratie
Functie
Naam
bulkSecret
Expiratie
Functie
Naam
wistia
Expiratie
Functie
Naam
fontawesome
Expiratie
Functie
Naam
log-settings
Expiratie
Functie
Naam
loglevel
Expiratie
Functie
Naam
undefined
Expiratie
Functie
Naam
tab_seopress_google_analytics_enable
Expiratie
Functie
Naam
bvfw-bypass-cookie
Expiratie
Functie
Naam
seopress_beacon_position
Expiratie
Functie
Naam
cmplz_toggle_data_id_1
Expiratie
365 dagen
Functie
Naam
cmplzDashboardDefaultsSet
Expiratie
365 dagen
Functie
Naam
cmplz_toggle_data_id_4
Expiratie
365 dagen
Functie
Naam
cmplz_toggle_data_id_0
Expiratie
365 dagen
Functie
Naam
cmplz_toggle_data_id_2
Expiratie
365 dagen
Functie
Naam
cmplz_layout
Expiratie
365 dagen
Functie
Naam
cmplzFormValues
Expiratie
365 dagen
Functie
Naam
cmplz_toggle_data_id_3
Expiratie
365 dagen
Functie
Naam
cmplz_functional
Expiratie
365 dagen
Functie
Naam
cmplz_policy_id
Expiratie
365 dagen
Functie
Naam
cmplz_statistics-anonymous
Expiratie
365 dagen
Functie
Naam
cmplz_marketing
Expiratie
365 dagen
Functie
Naam
cmplz_event_0
Expiratie
365 dagen
Functie
Naam
cmplz_consent_status
Expiratie
365 dagen
Functie
Naam
copy_style
Expiratie
Functie
Naam
wp-api-schema-modelhttps://spaanslerentilburg.nl/wp-json/wp/v2/
Expiratie
Functie
Naam
piotnetforms-abandonment-SpaansWeekend
Expiratie
Functie
Naam
piotnetforms_data_form_mollie_payment
Expiratie
Functie
Naam
cmplz_choice
Expiratie
365 dagen
Functie
Naam
ct_sfw_pass_key
Expiratie
Functie
Naam
ct_timezone
Expiratie
Functie
Naam
ct_checked_emails
Expiratie
Functie
Naam
ct_checkjs
Expiratie
Functie
Naam
ct_has_scrolled
Expiratie
Functie
Naam
apbct_pixel_url
Expiratie
Functie
Naam
ct_fkp_timestamp
Expiratie
Functie
Naam
ct_screen_info
Expiratie
Functie
Naam
ct_ps_timestamp
Expiratie
Functie
Naam
ct_pointer_data
Expiratie
Functie
Naam
apbct_visible_fields
Expiratie
Functie
Naam
apbct_site_landing_ts
Expiratie
Functie
Naam
apbct_site_referer
Expiratie
Functie
Naam
apbct_timestamp
Expiratie
Functie
Naam
apbct_prev_referer
Expiratie
Functie
Naam
apbct_page_hits
Expiratie
Functie
Naam
apbct_cookies_test
Expiratie
Functie
Naam
apbct_urls
Expiratie
Functie
Naam
rank-math-option-search-index
Expiratie
Functie
Naam
formvibes/dateRange
Expiratie
Functie
Naam
elementor
Expiratie
Functie
Naam
_grecaptcha
Expiratie
Functie
Naam
rank-math-option-sitemap-index
Expiratie
Functie
Naam
ph_access_token
Expiratie
Functie
Naam
phTutorialPopup
Expiratie
Functie
Naam
rank-math-option-general-index
Expiratie
Functie
Naam
rank-math-option-titles-index
Expiratie
Functie
Naam
ph-toolbar-open
Expiratie
Functie
Naam
_hjid
Expiratie
Functie
Naam
formvibes/forms
Expiratie
Functie
Naam
mp_a36067b00a263cce0299cfd960e26ecf_mixpanel
Expiratie
Functie
Naam
aviaCookieConsent
Expiratie
Functie
Naam
aviaPrivacyRefuseCookiesHideBar
Expiratie
Functie
Naam
aviaPrivacyEssentialCookiesEnabled
Expiratie
Functie
Naam
_gcl_au
Expiratie
Functie
Naam
_ga
Expiratie
Functie
Naam
_gid
Expiratie
Functie
Naam
_gat_UA-29456577-4
Expiratie
Functie
Naam
_hjIncludedInPageviewSample
Expiratie
Functie
Naam
_hjAbsoluteSessionInProgress
Expiratie
Functie
Naam
ws_form_1_tab_index
Expiratie
Functie
Naam
ws_form_1_date_start
Expiratie
Functie
Naam
oxy-modal-72-13692-last-shown-time
Expiratie
Functie
Naam
ws_form_tab_index_1
Expiratie
Functie
Naam
ws_form_debug_height
Expiratie
Functie
Naam
ct_mouse_moved
Expiratie
Functie
Naam
_hjFirstSeen
Expiratie
Functie
Naam
cmplz_preferences
Expiratie
365 dagen
Functie
Naam
_hjSessionUser_1305496
Expiratie
Functie
Naam
_hjSession_1305496
Expiratie
Functie
Naam
_fbp
Expiratie
Functie
Naam
apbct_visible_fields_0
Expiratie
Functie
Naam
apbct_visible_fields_1
Expiratie
Functie
Naam
cmplz_consenttype
Expiratie
365 dagen
Functie
Naam
ph_authorization
Expiratie
Functie
Naam
cmplz_banner-status
Expiratie
365 dagen
Functie
Naam
cmplz_statistics
Expiratie
365 dagen
Functie
Naam
cmplz_consented_services
Expiratie
365 dagen
Functie
Naam
wp_lang
Expiratie
Functie
Naam
apbct_headless
Expiratie
Functie
Naam
https://moderate8.cleantalk.org/pixel/b35b4478badc54188330d9f3a46b1c86.gif
Expiratie
Functie
Naam
session_pixel_url
Expiratie
Functie
Naam
https://moderate8.cleantalk.org/pixel/3689af2d989cefee46dc0dc9f9ccaac7.gif
Expiratie
Functie
Naam
https://moderate4.cleantalk.org/pixel/ce04bfacf291ed767b0104ef93866fa4.gif
Expiratie
Functie
Naam
https://moderate5.cleantalk.org/pixel/13d8187204c7669592420e6d94972730.gif
Expiratie
Functie
Naam
https://moderate3.cleantalk.org/pixel/ba59344ebd869b7ab39a254b9e775ae0.gif
Expiratie
Functie
Naam
https://moderate5.cleantalk.org/pixel/3edc9319e867b382ffffcac2f1eed96d.gif
Expiratie
Functie
Naam
ph_user_role
Expiratie
Functie
Naam
https://moderate3.cleantalk.org/pixel/2b7e706a485c8d4a752e081ba3d075f2.gif
Expiratie
Functie
Naam
ct_cookies_type
Expiratie
Functie
Naam
https://moderate4.cleantalk.org/pixel/07200a3918af2af319e6fb2daa42263c.gif
Expiratie
Functie
Naam
https://moderate5.cleantalk.org/pixel/e057c7e552436487e21562d765de7490.gif
Expiratie
Functie
Naam
https://moderate3.cleantalk.org/pixel/9c6743bb9ec2276bfaed938665a94911.gif
Expiratie
Functie
Naam
ws_form_5_date_start
Expiratie
Functie
Naam
https://moderate4.cleantalk.org/pixel/804d431f336e966c30e6d8b8524a102e.gif
Expiratie
Functie
Naam
https://moderate5.cleantalk.org/pixel/5f3f28386ff3d2c703c994e866c21738.gif
Expiratie
Functie

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Catharina Española gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Catharina Española en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar administratie@spaanslerentilburg.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek . Catharina Española wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Catharina Española neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via administratie@spaanslerentilburg.nl