Lesoverzicht

Spaans leren met het hele gezin

Emigratie plannen naar een Spaanstalig land? Leer de taal en emigreer goed voorbereid met het hele gezin goed voorbereid.
Informatie aanvragen
Spaans leren gezin

Spaans les voor het hele gezin bij jou thuis

Spaanse les voor het hele gezin bij jou thuis (Noord-brabant). Zijn de kinderen 10 jaar of ouder, dan leren jullie samen in één lesuur en gebruik je dezelfde stof. 

Kinderen onder 10 jaar lessen in een apart lesuur, want daarvoor hebben we andere stof. De les delen we dan op in twee lessen achter elkaar. Een lesuur voor de ouders en een lesuur voor kinderen tot 10 jaar.

Lessen zijn € 150,- per les voor het hele gezin.

Hoe werkt het:
Je boekt een eerste les voor het hele gezin. Binnen 30 km van Tilburg is het tarief € 150,-. Tijdens die eerste les kijken jullie of er een klik is. Dit is zeker belangrijk bij de kinderen. Is er een klik, dan neem je een pakket af van minimaal 10 lessen. Verdere afspraken zijn op maat, want jij hebt wellicht andere wensen dan voorgaande gezinnen.

Heb je nog een andere vraag? 
informatie aanvragen

Spaans leren met je gezin omdat je gaat emigreren

Wanneer je emigreert, ligt het voor de hand dat elk gezinslid de taal van het land zo snel mogelijk spreekt.

Emigreren heeft voor jou als ouder al een grote impact. Wanneer jouw kind(eren) de taal begrijpen en spreken, zijn ze sneller zelfstandiger. En dat maakt veel dingen voor jou een stuk makkelijker.

We hebben nog een 12-tal concrete redenen bedacht welke voordelen het oplevert. 

1. Integratie in de gemeenschap

Het leren van Spaans vergemakkelijkt de integratie. Wanneer iedereen Spaans spreekt, kan het gezin makkelijker contacten leggen. Dit helpt bij het opbouwen van lokale vriendschappen.

2. Professionele kansen

Het kennen van de taal opent deuren. Voor ouders betekent dit betere werkkansen. Kinderen kunnen beter presteren op school en in activiteiten.

3. Cultureel begrip

Spaans leren helpt bij het begrijpen van de cultuur. Je begrijpt lokale gebruiken, tradities en feesten beter. Dit leidt tot een rijkere en diepere ervaring.

4. Dagelijkse activiteiten

Boodschappen doen, uit eten gaan of een arts bezoeken. Voor al deze activiteiten is taalkennis essentieel. Het maakt het dagelijks leven veel makkelijker.

5. Onafhankelijkheid

Zonder taal ben je vaak afhankelijk. Afhankelijk van vertalers of lokale vrienden. Met Spaanse kennis word je zelfstandiger in het nieuwe land.

6. Economische voordelen

Kennis van de taal helpt ook financieel. Je begrijpt contracten, aanbiedingen en kunt onderhandelen. Hierdoor voorkom je dat je te veel betaalt.

7. Emotioneel welzijn

Een nieuwe taal leren versterkt het gezinsband. Samen een taal leren geeft een gezamenlijk doel. Dit kan het gezin dichter bij elkaar brengen.

8. Voordelen voor kinderen

Kinderen die meerdere talen spreken hebben voordelen. Ze hebben betere cognitieve vaardigheden en leren andere talen makkelijker. Hun toekomstige kansen kunnen hierdoor toenemen.

9. Veiligheid

In noodsituaties is communicatie cruciaal. Wanneer het hele gezin Spaans spreekt, kan iedereen om hulp vragen. Dit kan in sommige situaties levensreddend zijn.

10. Toeristische ervaringen

Als toerist mis je vaak diepgang. Met taalkennis ontdek je verborgen plekken en ervaringen. Het echte land, niet alleen de toeristische delen.

11. Persoonlijke groei

Een nieuwe taal leren is uitdagend. Het vergroot je wereldbeeld en begrip voor anderen. Het hele gezin groeit hierdoor persoonlijk.

12. Een leven lang voordeel

Spaans is een wereldtaal. De taal zal het gezin altijd voordelen bieden, waar ook ter wereld. Niet alleen in het geëmigreerde land.

In conclusie: Emigreren naar een Spaanstalig land met kennis van de taal biedt veel voordelen. Het vergemakkelijkt het dagelijks leven, opent deuren en verrijkt de ervaring. Het is een investering die voor het hele gezin lonend is.

review-starreview-starreview-starreview-starreview-star

"Als gezin hebben we sinds november Spaanse les van Alan. Echt geweldig! We zijn heel blij met Alan, omdat de klik er is en hij ons heel veel leert. Heel fijn om met hem te werken. Top!"

Marc Timmermans

Review Spaans leren met hele gezin

Informatie aanvragen 

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.