Inschrijven
Over ons Spaans leren Tilburg

Team Catharina Española

Over ons

Al langer de wens om Spaans te leren? Zet nu de stap en start met een cursus Spaans. We helpen je de taal snel eigen te maken zodat jij straks Spaans spreekt en begrijpt. Klaar om te starten?

Meer over taalschool Catharina Española

 

Lessen op jouw tempo en niveau

De manier van lesgeven is gericht op jou. Je leert in een prettige en ontspannen omgeving.  Zo krijg jij de mogelijkheid om het Spaans snel eigen te maken op jouw tempo en niveau.

Iedereen leert op zijn eigen manier het beste

Iedereen leert anders, dat heb ik na 41 jaar lesgeven wel geleerd. Eerst 34 jaar als dansdocente en sportinstructrice en nu 7 jaar als docente Spaans. Mijn lesmethode heb ik ook zo ontwikkeld, dat het altijd aansluit bij jouw beste manier van leren.

Passie voor Spanje

In onze lessen proef en voel je de passie voor Spanje. Naast de aandacht voor deze prachtige bloemrijke taal, krijg je vanzelf veel mee over de Spaanse cultuur.

Taalreizen, wandelreizen en Spaanse weekenden

Elk jaar kun je mee op reis. Dat kan een taalreis zijn met excursies of een wandelreis boordevol verrassingen. Het docententeam uit Spanje laat niets te wensen over. Elke dag leer je, uiteraard pas je het gelijk toe als je in Spanje bent.

Komt het even niet uit om naar Spanje te gaan? Elk jaar komt het docententeam uit Spanje naar Nederland. Een weekend met veel uren Spaanse les en een Spaans feestje.

Vrijblijvend gesprek

Weet je nog niet waar je Spaans wil leren. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek. Dat kan telefonisch of je komt even langs. Je bent van harte welkom, welke keus je daarna ook maakt.

Heb je nog een andere vraag? Ik help je graag, stuur mij een bericht en je hoort snel van me.

Groetjes,

Catharina Española

Catharina E

Catharina Española

De manier van lesgeven is gericht op jou. Je leert in een prettige en ontspannen omgeving. Zo krijg jij de mogelijkheid om het Spaans snel eigen te maken op jouw tempo en niveau.​

ons Team

Even voorstellen

Daryl Polder

Persoonlijke begeleiding vind ik van belang, ieder individu is immers uniek. Naast het verrijken van de Spaanse kennis is er in mijn lessen ook altijd ruimte voor gezelligheid!

Sam Polder

Geen enkele les is hetzelfde en er is voldoende ruimte om het serieuze leren af te wisselen met wat gezelligheid.

Mohannad Alrifai

Mijn besmettelijke enthousiasme en humor maakt het altijd gezellig. Met authentiek materiaal en communicatieve spelletjes koppel ik de theorie aan de praktijk. Daardoor ervaar je de lessen als leuk, leerzaam en afwisselend.

Mary-Ann Maduro

Mijn missie is om cursisten een positieve leerervaring te geven. Ik heb een passie voor de Spaanse taal, cultuur en tradities. Al meer dan 5 jaar geef ik met enorm veel plezier en enthousiasme Spaanse les.

reviews van cursisten spaans

Wat zeggen cursisten over ons

Rated 5 out of 5
30 juni 2021

Iedere week kijk ik weer uit naar de les van Mary-Ann! Haar lesmethode is erg motiverend, met een gevarieerd aanbod en veel aandacht voor conversatie. Uitbreiding van de woordenschat en het oefenen van de verschillende werkwoordsvormen staan hierbij centraal. En ook aan de juiste uitspraak wordt gewerkt. Door de alledaagse situaties die in de lessen aan bod komen hoop ik mijn kennis deze zomer in praktijk te kunnen brengen, op vakantie in Andalucía!

Karen
Rated 5 out of 5
6 juni 2021

Hace seis meses que conocí a Mohannad. A través de Zoom tenemos clases de Español. Es un profesor muy amable quien está interesado en sus alumnos. Escucha con atención, nos deja tomar iniciativas, así que tenemos que salir de nuestra zona de confort. Aunque cuesta mucho esfuerzo , sé que es muy instructivo. Si queremos tratar un tema, es posible y él prepara sus clases. Domina bien el idioma español, así como el holandés . La lengua oficial de las clases es Español,con apoyo ocasional en holandés. Mohannad también tiene buen sentido del humor por lo que podemos reírnos mucho en clase también.

Pam
Rated 5 out of 5
8 juni 2021

Ik heb sinds zes maanden les van Mohannad en ik ben heel blij hiermee. Mohannad is heel vernieuwend in zijn methoden, altijd ontzettend goed voorbereid en behandelt interessante en actuele thema’s. Dankzij zijn lessen lukt het me na enkele jaren van lessen eindelijk om een gesprek te voeren in het Spaans😊
Natascha

Natascha Verhaaren
Rated 5 out of 5
3 juni 2021

De lessen van Mohannad zijn altijd top voorbereid, variatie en duidelijk wat de doelen zijn voor die les. Als je het niet begrijpt legt hij het graag nog een keer uit en nog een keer indien nodig. Hij blijft vriendelijk en maakt je enthousiast! Top docent!

Ine
Bekijk meer reviews van klanten 

Nederlandse docent

Krijg uitleg in het Nederlands. Dat maakt het Spaans leren een stuk makkelijker voor jou als beginner.

Groepsles op jouw niveau

De lessen geven we op vaste tijden. Spaans leren doe je samen. Je oefent het spreken en luisteren met je medecursisten.

Persoonlijke lessen

TIjdens de lessen ziet de docent precies waar je leerpunten zitten. Daardoor leer je meteen de juiste uitspraak of grammaticaregels
Boost jouw niveau van de Spaanse taal in één weekend. Op 6,7 en 8 november 2021 in Goirle.
Bekijk meer
graduation-hat