Eerst vliegen naar Málaga, daar opgehaald door onze onovertroffen reisleider en gids Sergio Otero. Door per bus naar Antequera naar het prachtige sfeervolle hotel. Ingecheckt en meteen de eerste rondleiding en hapje en drankje(s)… allemaal lekker slapen en de volgende dag op tijd op voor de eerste wandeling. De hele week fantastische avonturen beleefd, dwars door het middengebergte van Andalucía gelopen…van alles meegemaakt; hitte, een dag verschrikkelijke regen die overigens de pret niet kon drukken, vermoeidheid, heel erg veel gelachen en nog meer gelachen, prachtige vergezichten, veel Spaans gehoord en gesproken, grappige gidsen gehad, heerlijk gegeten en gedronken en iedere dag verrast door de creatieve streken van Sergio. Berucht werd de rugzak van Sergio; wat daar allemaal uitkwam! De deelnemers hebben echt enorm genoten!

6 antwoorden
 1. José zegt:

  Deze wandelreis door het mooie Andalusia, voor de eerste keer heel goed georganiseerd door Catharina (www.spaanslerentilburg.nl), was een hele mooie ervaring. De altijd inspirerende Sergio had mooie wandelingen uitgekozen en naast hem leuke gidsen. Met spaans als voertaal zeer leerzaam en altijd een verrassing met de door hem meegebrachte streekproducten zoals kazen, worsten en drankje. Met een gezellige groep, goede hotels en leuke plaatsen zeker voor herhaling vatbaar

  Beantwoorden
 2. Marijke zegt:

  Deze wandelreis,door Catharina en Sergio georganiseerd, was subliem.
  Geweldige wandelingen in prachtige landschappen, plekken waar je niet zo maar komt. Andalucía is zo bekoorlijk en de Spanjaarden zijn zo gastvrij.
  De groepssfeer was fantastisch en Segio was een ware tovenaar in alles wat hij ons voorschotelde.
  Tomo una profunda reverence para Sergio y Catharina!
  Op naar de volgende keer.
  Marijke

  Beantwoorden
 3. Gio Poort zegt:

  Het is zo leuk om Spaans te leren. Maar zeker ook in combinatie met het ontdekken van Spanje. Wandelen in Andalusia met de altijd inspirerende Sergio met zijn mega energie en rugzak vol verrassingen is een waar hoogtepunt geworden. Prachtige plekken met mooie natuur en wandelpaden. Bij terugkomst die heerlijke authentieke dorpen Antequera en Grazelema waar je jezelf een beetje spanjaard voelt. Ik heb een paar dagen Sanlúcar toegevoegd omdat dat als thuiskomen voelt. Mas Baileys. En volgend jaar absoluut weer!

  Beantwoorden
 4. Aly zegt:

  Ook ik heb genoten van de wandelweek, die op initiatief van Catharina georganiseerd is. Prachtige wandeltochten, veel geleerd over de Spaanse taal, cultuur en geschiedenis, en volop plezier. Klasse, deze organisatie! Gracias, Sergio!

  Beantwoorden
 5. Pam Kuipers zegt:

  Wat hebben we genoten, tijdens en na t wandelen. Prachtige omgeving, lekker eten uit de streek, drankjes uit de streek. Leuke gezellige hotels. Fijne groep mensen. Veel gelachen, veel geklommen, uitdagingen aangegaan. Maar wat was t de moeite waard. Dit alles onder leiding van onze Spaanse leraar Sergio. En met af en toe een leuke Spaanse gids die erg veel en interessant vertelde. Alles super goed geregeld door Catharina Española ( spaanslerentilburg.nl) waar je overigens ook nog geweldig les krijgt. Volgend jaar ben ik weer van de partij. Si Dios quiere.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *