Lesoverzicht

Geslaagde dag eerste keer werkwoordenvervoegenkennistest, zondag 1 december 2013!

Catharina E
Alan Balvin Sánchez
1 dec 2013

Studenten enthousiast! Kunnen we dit niet vaker doen was meteen de vraag in het algemeen!

Iedereen ruim op tijd en een beetje nerveus wat helemaal niet nodig was want volgens Catharina is de kennistest puur voor jezelf, om te checken welke onderdelen er toch nog niet zo goed inzitten als je dacht. Het doel is niet perse de test foutloos te maken maar wat weet je al wel en wat nog niet zo goed? Het was een serieus gebeuren in een prettige sfeer met na afloop koffie en thee met iets lekkers.......

Berthilde  zei: Supergoed om je eigen kennis te testen!

Loes: Nu had ik tenminste een stok achter de deur!

Susan: Ik heb vanmorgen vroeg de wekker gezet om te studeren, dat was lang geleden!

Kim: Ohhhhh ik ook!!!

Pam: Kunnen we dit niet vaker doen? Het is nuttig, ik heb me echt op de werkwoorden geconcentreerd en het was ook gewoon heel gezellig samen!

Wilma: Ik wil dit vaker doen!

Ellen: Ik ook!!!

IMG_2209IMG_2210IMG_2213