Lesoverzicht
Over ons Spaans leren Tilburg

Team Catharina Española

Over ons

Al langer de wens om Spaans te leren? Zet nu de stap en start met een cursus Spaans. We helpen je de taal snel eigen te maken zodat jij straks Spaans spreekt en begrijpt. Klaar om te starten?

Meer over taalschool Catharina Española

Lessen op jouw tempo en niveau

De manier van lesgeven is gericht op jou. Je leert in een prettige en ontspannen omgeving.  Zo krijg jij de mogelijkheid om het Spaans snel eigen te maken op jouw tempo en niveau.

Passie voor Spanje

In onze lessen proef en voel je de passie voor Spanje. Naast de aandacht voor deze prachtige bloemrijke taal, krijg je vanzelf veel mee over de Spaanse cultuur.

Taalreizen, wandelreizen en Spaanse weekenden

Elk jaar kun je mee op reis. Dat kan een taalreis zijn met excursies of een wandelreis boordevol verrassingen. Het docententeam uit Spanje laat niets te wensen over. Elke dag leer je, uiteraard pas je het gelijk toe als je in Spanje bent.

Komt het even niet uit om naar Spanje te gaan? Elk jaar komt het docententeam uit Spanje naar Nederland. Een weekend met veel uren Spaanse les en een Spaans feestje.

Vrijblijvend gesprek

Weet je nog niet waar je Spaans wil leren. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek. Dat kan telefonisch of je komt even langs. Je bent van harte welkom, welke keus je daarna ook maakt.

Heb je nog een andere vraag? Ik help je graag, stuur mij een bericht en je hoort snel van me.

Groetjes,

Alan

Catharina E

Alan Balvin Sánchez

Spaans is mijn moedertaal en ik word er blij van anderen te helpen met het leren van deze taal. Naast taal ben gek om mensen, die combinatie zorgt ervoor dat ik op een laagdrempelige manier les geef die past bij de persoon. Het is en blijft maatwerk en dat lever ik graag.

ons Team

Even voorstellen

Lidia Carrilero Planells

¡¡Hola!! ¡Encantada de conoceros! Ik ben Lidia en ik kom uit Valencia, Spanje. Ik weet dat jullie houden van de Spaanse taal, en ik ben hier om je te helpen het te studeren! Komt naar Catharina Española met ons en maak jouw reizen en leven in mijn land beter!

Laurien Kolkman

¡Hola! Mijn naam is Laurien. Door mijn grote passie voor Spanje ben ik de lerarenopleiding Spaans in Tilburg gaan doen. De Spaanse taal en cultuur hebben een speciaal plekje in mijn hart waardoor ik met veel liefde en plezier lesgeef. Naast deze hobby hou ik ook nog van reizen, lezen een leuke serie en een lekker glas wijn.

Laura Rita

¡Hola! Mijn naam is Laura en ik kom uit Valencia. Ik ben lerares Engels en Spaans in Spanje en ik ben naar Nederland verhuisd om de uitdaging van het Spaanse lesgeven hier voort te zetten. Ik vind het heerlijk om mijn studenten de taal, cultuur en tradities van mijn land te laten zien en mijn passie voor lesgeven met hen te delen. Als jij ook wilt leren, doe ik graag mee met onze lessen bij Catharina Española Academy.

Eva-Laura González

¡Hola amigos! Ik ben Eva-Laura González, een enthousiaste lerares Spaans uit León, Spanje. Ik ben gepassioneerd om mijn taal en cultuur op een leuke en effectieve manier te onderwijzen. Doe mee met mijn lessen en ontdek de fascinerende wereld van Spanje.

Brigitte van Loon

!Hola a todos! Mijn vele reizen, naar vooral Zuid- en Midden-Amerika, hebben mij geïnspireerd om de lerarenopleiding Spaans bij Fontys te gaan volgen. Wat begonnen is als echte hobby is uiteindelijk een docentschap geworden. Met veel plezier leer ik jou ook een goede basis zodat je al na relatief korte tijd een gesprekje kunt voeren in het Spaans.

Alan Balvin Sanchez

Spaans is mijn moedertaal en ik word er blij van anderen te helpen met het leren van deze taal. Naast taal ben gek om mensen, die combinatie zorgt ervoor dat ik op een laagdrempelige manier les geef die past bij de persoon. Het is en blijft maatwerk en dat lever ik graag.

reviews van cursisten spaans

Wat zeggen cursisten over ons

Rated 4,0 out of 5
22 juni 2023

De lessen van Alan zijn heel leerzaam, er is veel afwisseling in werkvormen en de grammatica wordt goed uitgelegd en met verschillende oefeningen herhaald.

Els
Rated 5,0 out of 5
9 juni 2023

De lessen zijn iedere week heel leerzaam, gevarieerd en aangenaam om te volgen! Inma is een goede docent, heel fijn! We gaan iedere week graag naar de les.

Walter
Rated 5,0 out of 5
19 juni 2023

prettige lessen , altijd op tijd, volle aandacht voor de cursisten, goede uitleg , geduldig, een echte aanrader👍🏼👍🏼👍🏼

Mimount lahraoui
Rated 5,0 out of 5
6 juni 2023

Alan is vriendelijk, geduldig en enthousiast.

Hij is geduldig met je correcte uitspraak.

De groep is gezellig, ga met plezier naar de les.

Mariëtte
Bekijk meer reviews van klanten 

Nederlandse docent

Krijg uitleg in het Nederlands. Dat maakt het Spaans leren een stuk makkelijker voor jou als beginner.

Groepsles op jouw niveau

De lessen geven we op vaste tijden. Spaans leren doe je samen. Je oefent het spreken en luisteren met je medecursisten.

Persoonlijke lessen

TIjdens de lessen ziet de docent precies waar je leerpunten zitten. Daardoor leer je meteen de juiste uitspraak of grammaticaregels
graduation-hat