Lesoverzicht
Over ons Spaans leren Tilburg

Team Catharina Española

Over ons

Al langer de wens om Spaans te leren? Zet nu de stap en start met een cursus Spaans. We helpen je de taal snel eigen te maken zodat jij straks Spaans spreekt en begrijpt. Klaar om te starten?

Meer over taalschool Catharina Española

Lessen op jouw tempo en niveau

De manier van lesgeven is gericht op jou. Je leert in een prettige en ontspannen omgeving.  Zo krijg jij de mogelijkheid om het Spaans snel eigen te maken op jouw tempo en niveau.

Passie voor Spanje

In onze lessen proef en voel je de passie voor Spanje. Naast de aandacht voor deze prachtige bloemrijke taal, krijg je vanzelf veel mee over de Spaanse cultuur.

Taalreizen, wandelreizen en Spaanse weekenden

Elk jaar kun je mee op reis. Dat kan een taalreis zijn met excursies of een wandelreis boordevol verrassingen. Het docententeam uit Spanje laat niets te wensen over. Elke dag leer je, uiteraard pas je het gelijk toe als je in Spanje bent.

Komt het even niet uit om naar Spanje te gaan? Elk jaar komt het docententeam uit Spanje naar Nederland. Een weekend met veel uren Spaanse les en een Spaans feestje.

Vrijblijvend gesprek

Weet je nog niet waar je Spaans wil leren. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek. Dat kan telefonisch of je komt even langs. Je bent van harte welkom, welke keus je daarna ook maakt.

Heb je nog een andere vraag? Ik help je graag, stuur mij een bericht en je hoort snel van me.

Groetjes,

Alan

Catharina E

Alan Balvin Sánchez

Spaans is mijn moedertaal en ik word er blij van anderen te helpen met het leren van deze taal. Naast taal ben gek om mensen, die combinatie zorgt ervoor dat ik op een laagdrempelige manier les geef die past bij de persoon. Het is en blijft maatwerk en dat lever ik graag.

ons Team

Even voorstellen

Laurien Kolkman

¡Hola! Mijn naam is Laurien. Door mijn grote passie voor Spanje ben ik de lerarenopleiding Spaans in Tilburg gaan doen. De Spaanse taal en cultuur hebben een speciaal plekje in mijn hart waardoor ik met veel liefde en plezier lesgeef. Naast deze hobby hou ik ook nog van reizen, lezen een leuke serie en een lekker glas wijn.

Inma Gonzales

Hola a todos! Mijn naam is Inma en ik kom uit Spanje. Als Spaans docent laat ik je graag op een leuke en dynamische manier de Spaanse taal eigen maken. Heb jij er zin in? Dan weet ik zeker dat we dit samen gaan bereiken.

David  Martinez

Spaans is mijn moedertaal en leer jou graag de perfecte uitspraak. Daarnaast leer ik je van alles over Spanje. Wedden dat je nog meer van Spanje gaat houden?

Florencia Mendoza

Hola! Ik deel graag mijn liefde en passie voor de Spaanse taal en cultuur. Mijn lessen zijn gebaseerd op de behoeftes en belevingswereld van de cursisten. Tijdens de les gebruik ik verschillende hulpmiddelen, zoals nieuwsfilmpjes en spelletjes. Mijn doel is om jullie kennis te verrijken op een leuke en leerzame manier. Wij leren van en met elkaar.

reviews van cursisten spaans

Wat zeggen cursisten over ons

Rated 5 out of 5
13 juli 2022

Ik heb al sinds december les van Alan voor mijn Spaans.

Persoonlijk ben ik heel slecht met talen en sukkel ik al 2 jaar met het vak Spaans in de unief.

Hij legt het op een goede en verstaanbare manier uit en vergelijkt belangrijke Spaanse regels met voorbeeldeen die je makkelijk verstaat. Hij neemt ook de tijd om de basis grondig door te lopen zodat er al een goede foundation ligt om naar de volgende hoofdstukken te gaan.

Een echte aanraden!

Lasha
Rated 5 out of 5
10 juni 2022

Sinds februari les van Alan.

Ik ben er heel erg tevreden over, hij legt het goed uit.

En zorgt voor gezellige lessen.

Ik ga er met veel plezier heen.

Charlotte
Rated 5 out of 5
10 juni 2022

Ik heb sinds februari Spaanse les van Alan, de lessen zijn goed te volgen, en hij neemt echt de tijd om iets uit te leggen, en het is altijd gezellig 👍

Susan Smolders
Rated 5 out of 5
2 juni 2022

Hoi ik kom van een lessenreeks bij een andere aanbieder van Spaans voor beginners. Daar lag het tempo ZEER hoog en werd er per les een hoofdstuk afgewerkt. Na enkele lessen gevolgd te hebben bij Alan is mijn ervaring dat alles veel beter en gemoedelijker binnen komt. Hij neemt de tijd om vragen te beantwoorden en uitleg te geven. Top initiator.

Luc
Bekijk meer reviews van klanten 

Nederlandse docent

Krijg uitleg in het Nederlands. Dat maakt het Spaans leren een stuk makkelijker voor jou als beginner.

Groepsles op jouw niveau

De lessen geven we op vaste tijden. Spaans leren doe je samen. Je oefent het spreken en luisteren met je medecursisten.

Persoonlijke lessen

TIjdens de lessen ziet de docent precies waar je leerpunten zitten. Daardoor leer je meteen de juiste uitspraak of grammaticaregels
graduation-hat