5
5,0 rating
5 van 5 sterren ontvangen (gebaseerd op 70 reviews)


5,0 rating
21 januari 2020

Gewoon top! Goede organisatie, lieve mensen, fijne welkome en onwijs gezellige sfeer, veel lachen! je leert (onbewust) soms nog meer dan dacht 😉
Cadeautje voor jezelf 🙂

Susanne ten Doeschate
5,0 rating
16 december 2019

Nog steeds superenthousiast. Inmiddels de 1e 10 lessen gehad van Laura, die de lessen zo leuk en deskundig brengt met spelletjes en muziek (vertalen van liedjes). Ga met veel plezier het volgende blok van 10 lessen aan💃

Annalies Koudijs
5,0 rating
13 december 2019

Ik heb nu de eerste 10 lessen bij Laura afgerond en ben zo enthousiast dat ik verder ga. Veel leuke oefeningen tijdens de les. Spelletjes en video’s. Ook was het heel leuk om een Spaans lied te vertalen. Er wordt ook constant op de uitspraak gelet. De hoeveelheid huiswerk en thuisstudie is goed bij te houden. Ik heb al zoveel geleerd in deze 10 lessen. ME GUSTA MUCHO. Op naar de volgende 10 lessen.

Chantal Bergmans
5,0 rating
13 december 2019

MUY FELIZ! Ben ik na mijn eerste 10 weken les van Laura. Wat heb ik al veel geleerd, van woordenschat tot grammatica. Catharina’s lesmethode is een wekelijks Spaans fiësta. Zonder twijfel maar met veel zin ga ik door naar het volgende level. Waar Laura ons op de meest toffe manieren en met groot geduld ons niet alleen de taal maar ook Spaanse eigenaardigheden leert!

Anouk Gillis
5,0 rating
12 december 2019

Ik heb les van Laura en zij doet het geweldig. We leren veel, maar het is ook erg gezellig. De lessen zijn heel afwisselend: quiz, filmpje, spelletje. Ik ga er elke week weer met veel plezier naar toe.

Atie Hoekstra
5,0 rating
12 december 2019

Ik ben nu bezig met de tweede sessie 10 lessen en ik vind het super leuk en interessant. Ik heb altijd al Spaans willen leren en nu ik ermee bezig ben, ben ik nog meer gedreven om het te leren en te kunnen spreken. Laatst meegedaan aan het Spaans weekend wat gegeven werd door Spaanse leraren en is zeker voor herhaling vatbaar. Communicatie is ook heel duidelijk en er wordt snel gereageerd op eventuele vragen. Ik kan Catharina Española zeker aanbevelen.

Mariska van Hest
5,0 rating
10 december 2019

Ik ben aan mijn tweede cursus spaans begonnen bij Catharina Española.
Ik vind het zo LEUK!!!!!!
We hebben les van laura die dat supergoed doet.
Een en al gezelligheid in de les. Ook hebben we al een spaans weekend achter de rug. En de ticket voor de studiereis is al geboekt.
Ik kan het iedereen aanbevelen. Saludos caroline

Caroline Baelemans
5,0 rating
9 december 2019

Al jaren volg ik de lessen bij Catharina Española. Op professionele wijze worden stap voor stap alle aspecten van de spaanse taal behandeld. Van woordjes leren tot grammatica en het gebruik van de verschillende tijden én er wordt vooral de nadruk gelegd op een goede uitspraak. De lessen zijn altijd ontzettend gezellig en behalve leren vanuit boeken is er ook ruimte voor spaanse muziek en leerzame video’s.
Naast de lessen worden studiereizen georganiseerd, Spaanse weekenden, wandelreizen enz.
Ik vind het fantastisch om bij haar op les te zijn!!!

Ana van Dijck
5,0 rating
15 november 2019

Super leuke mensen en geweldig georganiseerd en zeker heel leerzaam alleen jammer ( HEEL JAMMER ) dat we de volgende ochtend gebeld werden dat onze vader heel slecht lag in Den Helder en daarom met spoed zijn vertrokken naar Noord Holland,
Lessen zijn perfect en Senor Pepe is een kanon in het uitleggen van de Spaanse taal en de feestavond en eten gewoon een dikke 10.
El proxima vez ……..zijn we er zeker weer bij en dan natuurlijk wel drie dagen.
Nogmaals bedankt ,
gr Karel en Rick

Rick en Karel
5,0 rating
5 november 2019

Hola Catharina,
Ik wil je nog even laten weten dat ik afgelopen weekend weer enórm genoten heb.
De lessen van Sergio waren pittig maar leerzaam en heel gezellig. Haha ik vergeet nooit meer wat amarradita a tu cintura betekent.
Dank jullie wel voor de organisatie en de goede zorgen.
Heel graag tot ziens!
Adiós

Erica
Karin - Catharina Española

Karin - Catharina Española

Profesora de español