Lesoverzicht
5 juni 2023

De lessen van Alan zijn leerzaam en iedereen komt aan de beurt .. mijn basiskennis van de Spaanse taal is goed vooruit gegaan sinds ik de lessen volg een aanrader voor iedereen die Spaans wil gaan leren!

Paul
5 juni 2023

Erg leuke en leerzame lessen.

Dennis
5 juni 2023

Alan geeft goede lessen. Er is veel variatie in spreken, oefenen en grammatica uitleg. Hij legt het goed uit en neemt de tijd om vragen te beantwoorden. De sfeer in de groep is ook erg goed.

Astrid de Cocq
5 juni 2023

Ik heb een jaar les van Alan en ik heb veel geleerd. De lessen zijn ontspannen en gezellig. Een aanrader voor iedereen die spaans wil leren.

Ingrid van Zuijdam
5 juni 2023

Ik ga met veel plezier naar Spaanse les. Ben gestart in maart 2022 met niveau A1. Alan geeft goed les: heeft veel aandacht voor spreken, het tempo ligt hoog, de sfeer is gezellig, stemt af op de niveauverschillen binnen onze groep, geeft wekelijks huiswerk op en bespreekt dit in de les. Ik hoop dat ik in september door kan naar niveau A2!

Helen Huijsmans
5 juni 2023

Ik ben geel tevreden over de lessen van Alan. Hij bereidt zijn lessen goed voor en geeft tijdens de lessen duidelijke uitleg. De sfeer is altijd goed. Ik volg de lessen met veel plezier.

Margot van Hoof
13 juli 2022

Ik heb al sinds december les van Alan voor mijn Spaans.

Persoonlijk ben ik heel slecht met talen en sukkel ik al 2 jaar met het vak Spaans in de unief.

Hij legt het op een goede en verstaanbare manier uit en vergelijkt belangrijke Spaanse regels met voorbeeldeen die je makkelijk verstaat. Hij neemt ook de tijd om de basis grondig door te lopen zodat er al een goede foundation ligt om naar de volgende hoofdstukken te gaan.

Een echte aanraden!

Lasha

Geef hier uw review