Lesoverzicht
10 juni 2022

Ik heb sinds februari Spaanse les van Alan, de lessen zijn goed te volgen, en hij neemt echt de tijd om iets uit te leggen, en het is altijd gezellig 👍

Susan Smolders
10 juni 2022

Sinds februari les van Alan.

Ik ben er heel erg tevreden over, hij legt het goed uit.

En zorgt voor gezellige lessen.

Ik ga er met veel plezier heen.

Charlotte
2 juni 2022

Hoi ik kom van een lessenreeks bij een andere aanbieder van Spaans voor beginners. Daar lag het tempo ZEER hoog en werd er per les een hoofdstuk afgewerkt. Na enkele lessen gevolgd te hebben bij Alan is mijn ervaring dat alles veel beter en gemoedelijker binnen komt. Hij neemt de tijd om vragen te beantwoorden en uitleg te geven. Top initiator.

Luc
2 juni 2022

Sinds maart ben ik begonnen aan cursus Spaans, gegeven door Alan.

De lessen zitten goed in elkaar en Alan is een aardige, bezielende leraar met een leuk gevoel voor humor.

Ik heb in korte tijd al veel geleerd. Dankjewel daarvoor!

Nancy
2 juni 2022

Alan's lessen verlopen soepel en begrijpelijk.

Peter
25 mei 2022

De lessen die Alan geeft zijn super. Hij is didactisch heel sterk. Ondanks dat ik nog niet heel lang geleden ben begonnen met de lessen, merk ik wel duidelijk elke week vooruitgang.

Ook de sfeer in onze klas is heel fijn. Iedereen krijgt de ruimte om op zijn eigen tempo bij te dragen. We leren met elkaar en van elkaar. Ik kijk elke week uit naar mijn gezellige Spaanse les 🙂

Simone
25 mei 2022

Sinds maart heb ik les van Alan. Het is een fijne docent, vriendelijk, gevoel voor humor en de tijd vliegt voorbij wekelijks. Hij houdt van tempo in de les met veel variatie in de oefeningen.

We hebben veel geleerd in korte tijd.

Helen

Geef hier uw review