Lesoverzicht
7 juni 2018

Kleinschalig, met aandacht, met humor, aandacht voor uitspraak, steeds gelegenheid voor vragen, huiswerk in overleg, ontspannen sfeer, enthousiasme, aandacht ook voor de Spaanse cultuur, afwisselend!! Kortom: Geweldig fijne lessen met veel humor, maar waar je ook genoeg leert. De taalweek in Sanlucar de Barrameda was ook een fijne week met veel taal/cultuur en ontspanning! Voor herhaling vatbaar!

Ingrid van Hemert
11 juni 2017

Ik raad iedereen die Spaans wil leren aan om les te nemen bij Catharina. Zij is een ongelofelijk goede, sympathieke en flexibele lerares. In anderhalf jaar zijn mijn man en ik al op B1 niveau gekomen dankzij haar lessen, die ook nog eens supergezellig zijn. Wij kunnen ons in Spanje en Latijns-Amerika inmiddels al aardig redden in het Spaans. Bovendien organiseert Catharina allerlei extra zaken naast de reguliere lessen:bijvoorbeeld een workshop in een week-end in januari, waarvoor twee enthousiaste leraren worden ingevlogen uit Spanje; de jaarlijkse reizen naar Malaga en Sanlúcar de Barrameda, dit jaar aangevuld met een week wandelen door de bergen van Andalucía. We hadden een hele leuke groep en hebben enorm veel geleerd, niet alleen qua Spaans, maar ook over het leven in Spanje, veel gegeten en gedronken en zoveel gelachen. Volgend jaar ga ik zeker weer mee!

Natascha Verhaaren
8 juni 2017

Een professionele aanpak door een zeer gedreven en enthousiaste lerares! Het hameren op grammatica en uitspraak wordt verzacht door erg veel gezelligheid! Ik heb de studiereis naar malaga gedaan dit jaar en heb ontzettend genoten. Een aantal mensen die elkaar nog niet heel goed kennen brengt Karin op een geweldige manier samen. Een week was eigenlijk te kort daar de gezelligheid van de groep en de professionele aanpak in de les erg inspirerend was! Kortom, spaans leren doe je bij spaanslerentilburg ofwel Karin!

Irene de Kok
6 juni 2017

De Spaanse les bij Catharina is iedere week een feestje! Haar enthousiasme voor Spanje en de Spaanse taal geeft ze door aan haar cursisten, in zo'n gezellige sfeer dat je geen één les wilt missen. De studiereis naar Sanlúcar was fantastisch, ik snap nu waar het enthousiasme van Catharina vandaan komt. Volgend jaar graag weer!

Daniëlle Jansen
6 mei 2017

Willen jullie op een leuk manier Spaans leren? Dan zijn jullie op het goeie adres. Begin oktober gestart en al zoveel geleerd. Catharina heeft een geweldige reis georganiseerd naar Sanlucar. Echte de moeite waard! top van A tot Z en geweldige mensen.We leren zoveel op een leuke manier en in een goeie sfeer. Zeker aanraden! Wie weten zijn jullie misschien volgend jaar bij ons.

Sofie Verhagen
7 juli 2016

Na een tijdje ergens anders les te hebben gehad, heb ik nu ongeveer een half jaar les van Catharina. Het Spaans begint nu echt te leven voor mij. Doordat er veel aandacht is voor uitspraak en grammatica en de tijd wordt genomen om het goed te leren. Ik versta en spreek het nu al eens stuk beter. De manier van lesgeven is ook erg gezellig, we hebben een klein groepje, dus krijgen veel aandacht en een kopje koffie staat altijd klaar. Ondanks dat wordt er hard gewerkt.

Ans Cools
14 mei 2016

Geweldige reis naar Sanlucar gehad in april 2016. Karin had alles perfect georganiseerd, leuke lessen met klein groepje gehad op eigen niveau, hele fijne week geweest met ook nog bezoeken aan Cadiz en Cordoba. Leuke ervaringen opgedaan, veel dank aan Karin!

Antoinette de Groote-Lips

Geef hier uw review