Lesoverzicht
Rated 4,0 out of 5
12 mei 2016

Nog nooit heb ik zoveel Spaans geleerd, gesproken, gegeten en gedronken en zelfs grappen gemaakt als dit jaar tijdens de studiereis naar Sanlucar. Goede leraar, leuke excursies, 's avonds meer dan genoeg te doen in het centrum. De laatste dagen in Córdoba met een bezoek aan de Mezquita waren voor mij de kers op de taart. Veel geleerd, veel gelachen. Ik kijk uit naar de reis van volgend jaar.

Berthilde Boukema
Rated 5,0 out of 5
12 mei 2016

Gio en ik hebben sinds eind november 2015 les bij Catharina, en wij worden hier heel blij van. Zij is een goede lerares die onze uitspraak consequent verbetert. Ook spreekt ons de methode van Caminos erg aan. Wij hebben ieder een drukke baan, en zij is heel flexibel qua lestijden: soms hebben we zelfs les op feestdagen. Daardoor gaan de Spaanse lessen bij ons lekker snel. In ruim vier maanden hadden we Caminos deel 1 uit (A1 niveau). We zijn ook mee geweest op de studiereis naar Sanlúcar de Barrameda. Dat vonden we geweldig. De school was fijn kleinschalig, het plaatsje authentiek, en directeur Sergio heeft ons ook van alles van het leven in Andulucía laten zien. Wij zijn van plan nog lang door te gaan met de lessen. Van de zomer gaan we op reis naar Chili en Cuba, en hebben dan zeker een goede basis om daar met mensen Spaans te praten.

Natascha Verhaaren
Rated 5,0 out of 5
11 mei 2016

Karin es fantástica! Enthousiast, flexibel en zeer professioneel.

De lessen zijn erg leuk en motiverend!

Gewoon aanmelden bij Karin als je goed Spaans wilt leren!

Kim
Rated 5,0 out of 5
28 juni 2015

Dit jaar was ik in de gelukkige omstandigheid, mee te kunnen met de Studiereis naar Cádiz. Ondanks dat ik geen les volg bij Karin, was ik van harte welkom. interesse in de Spaanse taal en enthousiasme waren de enige voorwaarden. Met deze reis heb ik een leuke combinatie gevonden van de Spaanse taal, Spaanse cultuur en veel gezelligheid in de groep. Met de organisatie van de reis heeft Karin deze combinatie mogelijk gemaakt, waarvoor mijn dank.

De groep bestond hoofdzakelijk uit vrouwen en slechts 2 mannen. Ik hoop dat volgend jaar opnieuw een dergelijke leuke en leerzame reis mogelijk is. Mijn aanmelding is dan zeker en ik hoop dat ook andere mannen zich zullen aanmelden. Catharina, muchas gracias y hasta la proxima vez.

Martin Derksen
Rated 5,0 out of 5
28 juni 2015

Toen ik vorig jaar op Spaanse les kwam bij Karin was ik nog nooit in Spanje geweest. De taal intrigeerde me al langer en de manier van lesgeven van haar past echt bij mij. Vol passie over het land, accent op uitspraak en grammatica en een hele prettige sfeer met de mede cursisten. Van 17 tot 24 April zijn we afgereisd naar Sevilla, Karin had een strak programma in elk gedraaid met eerst een bezoek aan San Lúcar en samen met gids Sergio (korte o 🙂 veel kunnen zien. De ontbijtjes op een zonnig terras met tostado, tomaten en aceite een verse jus en cortado gaven mij gelijk een gevoel van thuiskomen.

Op zondag naar Cádiz, waar we in gastgezinnen zijn onder gebracht. De eerste woorden en zinnen moest ik zo wel maken bij een lieve madre Antonia die elke dag een ontbijt en warme maaltijd kookte.

's Morgens om 9u naar school toe met mijn boeken en een stukje fruit wat klaar lag, ik vond het best spannend....

Onze lerares was geduldig, sprak rustig en gebruikte handen en voeten als er een woord of begrip niet helemaal over kwam. Ik kon gewoon mee in de groep en heb mijn eerste certificaat te pakken.

's Middags aan zee heerlijk chillen, tinto de verano erbij, nootje, olijfje en genieten van het Spaanse leven. 's avonds een hapje (racióne) met mede cursisten, wat muziek en terrasjes hier en daar. Ik heb enorm genoten, dankbaar voor alle indrukken, de perfecte verzorging, de organisatie eromheen (wat enorm veel tijd en energie heeft gekost) en voor de lessen die ik zeker weten nog lang ga volgen. Catharina Espanola, muchas gracias, me ha gustado mucho

Laura Wolfs
Rated 5,0 out of 5
5 mei 2015

Op studiereis naar Sanlúcar De Barrameda april 2016; het was geweldig! De school was leuk en de leraar een hele leuke gezellige man. Ik heb veel geleerd in een klas van 12 mensen en heb echt het gevoel dat ik een niveau ben gestegen. Ook hebben we heel veel gelachen en lekker gegeten, genoten van cultuur, lekker eten en leuke activiteiten! Vooral de fietstocht naar Chipiona vond ik heel erg leuk! verheug me nu al op de reis in 2017 en hoop nog lang Spaans te studeren bij onze juf Catharina Española!!!

Tanja van Woerkom
Rated 5,0 out of 5
3 maart 2015

Ik heb net een halfjaar ongeveer les van Karin in een klein groepje elke maandag avond.

Ik vind dat ik al best veel geleerd heb en daarbij vind ik het echt altijd heel gezellig En Karin de lerares is heel aardig en geduldig.

Ik ben echt heel blij dat ik heb gekozen om dit te doen i.p.v. spaans proberen te leren op eigen houtje.

Echt top!

Caroline Rodriguez

Geef hier uw review