Lesoverzicht
Rated 5,0 out of 5
6 juli 2014

Zojuist heb ik weer een privéles Spaans gehad van Karin. Via SKYPE! En wat werkt dat perfect!! Karin vanuit Tilburg en ik vanaf mijn huis in Utrecht (of waar ik ook ben). Voor mij DE perfecte manier om geen gedoe te hebben met reistijd en in mijn volle leven een beetje bezig te zijn met een taal die ik zoooo leuk vind. De lessen van Karin zijn altijd leuk, waarderend, persoonlijk, op maat en vol enthousiasme en ik waardeer de flexibiliteit om de lessen te volgen wanneer het past in mijn agenda. Echt SUPER, dus muchas gracias Karin. Op naar de volgende SKYPE les!

Wilma

Wilma
Rated 5,0 out of 5
19 juni 2014

Cursus Spaans in Cádiz (17 tot 25 mei)

Via Karin, onze docente Spaans in Tilburg, hebben we een reis geboekt om Spaans te leren in Cádiz. Bij Clic hebben we een week cursus gehad. Prima school met goede docenten en een leuk cultureel programma. Logeren deden we bij een gastgezin die alleen Spaans spreken. Cádiz heeft ook een heel mooi historisch centrum met leuke pleinen, terrassen en tapasbarretjes, dus ook voldoende om te ontspannen na al dat Spaans leren. Cádiz wordt omgeven door zee met mooie stranden. Het was een gezellige en door het vele Spaans praten een leerzame week. Weer terug in Tilburg proberen dat niveau vol te houden in de Spaanse lessen van Karin.

José Loves

José Loves
Rated 5,0 out of 5
6 mei 2014

Bijna een jaar lang les gehad bij Karin om mijn Spaanse kennis bij te spijkeren. Ik heb erg veel geleerd van zowel de Spaanse taal als de cultuur. Karin zorgt ervoor dat de lessen goed zijn afgestemd op je niveau en dat er ook voldoende uitdaging in zit. Hierdoor voel je je op je gemak, maar leer je ook veel. Ik heb in een paar maanden tijd veel stappen gemaakt, het werpt echt zijn vruchten af! Ook weet ze de beste Spaanse tentjes in de stad en weet ze je uit te dagen door op z'n tijd een test af te nemen. Een hele goede en fijne docente, waar ik zeker nog een keer terug ga komen..

Muchas gracias!

Susan van Beers
Rated 5,0 out of 5
25 april 2014

Lieve, Catharina,

Wij willen je erg hartelijk bedanken voor alle liefde en aandacht die je in ons gestopt hebt.

We vinden de lessen super, zo super dat Piet het aan zijn suiker krijgt en alle koekjes op eet.

Dan zijn er emoties bij betrokken en daar kan hij niet mee omgaan. Vervelend voor hem maar super dat bij jouw de koekjes klaar staan zodat hij een koekje kan nemen en er niet om hoeft te vragen.

Ieder donderavond gaan we door met oefenen al zal het misschien geen uur zijn, maar aan je denken zullen we zeker doen.

We houden je op de hoogte van ons wel en wee.

Wij willen jouw en je cursisten in ieder geval een geweldige reis wensen, maak er iets heel moois van en rust lekker uit, want dat verdien je.

Carin heel blij zijn wij dat we zo"n fijn mens in ons leven hebben ontmoet, want we weten uit ervaring mensen zoals jij zijn erg zeldzaam en dat menen we echt. Ga zo door.

Carin na onze vakantie gaan we gezellig bij Ron koffie drinken en genieten en tapas eten bij ons op een Spaanse conversatie (ochtend- middag of ander tijdstip) Maar dat komt goed ik ga mijn best doen.

Hartelijke groeten en een welverdiende fijne vakantie. El en Piet Tabbers.

Elly en Piet Tabbers
Rated 5,0 out of 5
7 maart 2014

Afgelopen jaar heb ik met spoed mijn propedeuse Spaans Vertalen moeten halen en ik heb toen erg getwijfeld of dat wel zou gaan lukken. Maar met de hulp van Karin is dit gelukt!!!

Door haar enthousiasme, vertrouwen en de persoonlijke manier van lesgeven die helemaal aansloot op mijn wensen en de onderwerpen die nog behandeld moesten worden, heb ik met succes alle examens afgelegd en ben ik geslaagd. Graciaaaasssss!!

Nog steeds volg ik privé-cursus bij haar om alles te herhalen en de taal nog meer eigen te maken en natuurlijk de groepslessen, omdat het súper gezellig is met de club en we keer op keer elke les wat leren. Van uitspraak tot theorie, leerzaam en plezier.

Van mij kom je voorlopig niet af. :))))

Caroline
Rated 5,0 out of 5
4 december 2013

Karin is een professionele en enthousiaste lerares Spaans. De Spaanse lessen worden afgestemd op ons niveau en zijn een goede combinatie van spreken, grammatica, huiswerk nakijken en gezelligheid, bij voorkeur wel in het Spaans natuurlijk 🙂

Kim
Rated 5,0 out of 5
8 november 2013

Hallo, ik ben Wilma, 51 jaar en een aantal jaren geleden begonnen met spaanse les. Nadat onze vorige juf er mee gestopt is zijn we bij Karin terechtgekomen, en dat bevalt prima!

We hebben een groepje van 4 dames (die elkaar dus al kenden van de vorige lessen). Allemaal hebben we al wel een keer op het punt gestaan om er mee te stoppen, omdat we het eigenlijk veel te druk hebben (drukke banen, eigen zaak, je kent dat wel). Maar toch besluiten we elke keer toch weer door te gaan omdat het zo leuk is!

We hebben de lessen nu teruggebracht naar 1 x per 2 weken (daarmee is Karin ook heel flexibel), met op het moment zelfs nauwelijks huiswerk omdat we er niet aan toe komen. Maar toch merk ik dat we stiekem toch wel heel veel opsteken. Als het aan ons ligt zouden we de hele tijd zitten te kletsen (in het nederlands....), maar Karin weet ons steeds weer bij de les te krijgen. Duidelijke uitleg, veel extra oefenmateriaal (wat ik heel fijn vind!), zo blijven de lessen leuk. Ik ga er dan ook elke keer weer met heel veel plezier naar toe.

Wilma Beekmans

Geef hier uw review