Lesoverzicht
4 november 2013

Kort en Krachtig:

Iedere keer weer, hebben we een hoop lol en leren we wat.

Het is heerlijk om Spaans te blijven oefenen, op de manier die je zelf wilt.

Flexibel in uren, dagen, wel of geen huiswerk. Oftewel, les op maat.

Groeten Karin Poppe

Karin Poppe
4 november 2013

Sinds mei 2012 krijg ik Spaanse les van Karin. Zij doet dit op een zeer professionele manier. In overleg met mij bereidt ze de les grondig voor. Ze let er op dat je de grammatica goed gebruikt en heel belangrijk: ze let goed op de uitspraak zodat je Spaans leert spreken als een Spaanse. Wil ik graag iets herhalen dan kan dit altijd. Ze motiveert je ook op een zeer positieve manier en is zeer enthousiast!

Pam Kuipers
4 november 2013

Karin is een zeer professionele en geduldige lerares met hart voor het Spaans en die dat op een vlotte en afwisselende wijze aan haar leerlingen overbrengt waardoor het elke week weer een plezier is om naar de les te gaan. Zij hanteert een moderne manier van lesgeven in een informele en huiselijke sfeer en een zeer persoonlijke, dat wil zeggen dat naast het volgen van het uitgekozen lesmateriaal zij altijd zal proberen te voldoen aan de wensen van de leerlingen om extra aandacht te besteden aan de moeilijkere zaken op grammaticaal gebied door extra oefeningen. Daarbij is tijdens de conversatie de verbetering van de uitspraak mij heel goed bevallen en haar geduld om te luisteren. Ik hoop nog jaren lessen bij haar te volgen, dan weet ik zeker dat ik het Spaans tot ver in de puntjes ga beheersen.

Caroline van der Markt
2 november 2013

Ik doe de studie IBMS en heb veel moeite met Spaans.

Mijn laatste herkansing voor Spaans had ik niet echt goed gemaakt en moest dus daarom mijn mondeling uitermate goed maken om mijn totale punt op te halen, anders moest ik met mijn opleiding stoppen.

Ik wist niet meer wat ik moest doen en heb meteen Karin gebeld, zij bood zich meteen aan om te helpen en ik kon diezelfde avond al langs komen.

Ze heeft me heel goed geholpen en dankzij haar kan ik verdergaan met mijn opleiding.

Bedankt Karin!

Luuk Romme

Luuk Romme
10 oktober 2013

Sinds vorig jaar heb ik Spaanse les van Karin. Een taal leren heb ik altijd heel erg moeilijk gevonden. Maar de lessen van haar zijn zo inspirerend en afwisselend, dat ik het nog lang vol kan blijven houden. Karin heeft een natuurlijke kalmte die zij ook uitstraalt bij de uitleg van de moeilijke Spaanse grammatica. Daarbij is er een ontspannen en gezellige sfeer tijdens de lessen. Als je van plan bent deze mooie taal ook machtig te worden kan ik je de lessen van Karin zeker aanraden.

Eveline Heijndijk
11 februari 2013

In een gezellige, huiselijke sfeer heb ik samen met 3 anderen elke 2 weken 1,5 uur spaanse les van Karin. De invulling van deze 1,5 uur is precies naar onze wensen. We doen veel oefeningen voor de grammatica, lezen boekjes en spreken spaans. Het is altijd erg gezellig en Karin ziet er op toe dat er ook wat geleerd wordt.

José Loves

Geef hier uw review