Lesoverzicht
14 juli 2020

Ik heb zulke fijne ervaringen met de taalschool van Catharina. Ben naar haar overgestapt na het eerste cursusjaar Spaans. Ben een goed gemotiveerde leerling met zelf een onderwijsachtergrond van 41 jaar. Zoeken naar gepast onderwijs is niet alleen docentafhankelijk, maar vooral het zoeken denk ik naar het onderwijs wat het beste bij jou past, zonder daar een persoon aan te koppelen. Ik denk dat ik bij mijn zoektocht naar nieuwe uitdagingen op persoonlijk vlak alleen maar geweldige mensen heb ontmoet. Maar het moet bij je passen heb ik vaak tegen ouders gezegd en dat was nu ook persoonlijk op mij van toepassing .

Veel structuur, veel extra oefenmateriaal, inhaalmogelijkheden voor lessen, een gratis proefles, afspraken samen met Catharina als je langere tijd niet bij de les kunt zijn, aantrekkelijke prijzen voor de cursus, een zeer goed lesaanbod, veel persoonlijke aandacht van de docent die ook een verbindende rol speelt in het klasje( wij zitten maar met 6).

Kortom een vorm van onderwijs en communicatie die heel dicht bij mijn eigen visie en welbevinden op gebied van onderwijs ligt. ❤️

Francine van de Winkel
15 juni 2020

Vanaf Januari heb ik les bij Spaans leren, Tilburg. Eerst in de klas en de laatste weken online. Een goede keus. Ik heb les van Ana. Ze is enthousiast, rustig en geduldig. Ik kijk elke week weer uit naar haar les. Ze weet mij te motiveren en gebruikt diverse werkvormen. Vijf sterren voor Ana!!????

Hannie Hermans
8 juni 2020

Holaaa!

Ik ben heel tevreden over de lessen van Catharina én Laura. Allebei doen ze het op hun eigen manier, afwisselend, motiverend en met heel veel enthousiasme en geduld. Behalve het boek ook tijd voor een lied, kahoot en info over Spaanstalige landen. Ook de online lessen bleven interessant ???? . Ik ga voorlopig nog even door...

Saludos Karin

Karin
7 juni 2020

Catharina geeft hele goede lessen. Met een duidelijke opbouw en veel geduld. Zij geeft veel vertrouwen. Verder is de sfeer prima, wat ook erg belangrijk is. Kortom, de lessen zijn zeer aan te bevelen.

Thérèse Greidanus-van Hees
7 juni 2020

Prettige, ontspannen manier van lesgeven met duidelijke uitleg van een gemotiveerde docente Catharina. Inspirerend om door te gaan. In een gezellige groep Spaans leren is elke week weer 'una fiesta' !!

Yvonne
7 juni 2020

Alhoewel ik de Spaanse taal niet makkelijk vind, weet Karin(Catharina) me steeds te motiveren. Ze geeft erg enthousiast les en weet ons allemaal op te peppen als we zeggen dat we werkwoorden zo moeilijk vinden. Door de afwisseling blijven de lessen erg leuk. Nu we via zoom les krijgen vanwege corona, zie ik toch steeds uit naar de les, alhoewel ik natuurlijk hoop dat we snel weer live elkaar kunnen ontmoeten. De lessen van Catharina beveel ik erg aan. Ze is ook erg behulpzaam en reageert vrijwel meteen op mails en apps. TOP!

Carmen
7 juni 2020

Super om op bij Catharina thuis, en de afgelopen maanden via ZOOM video sessies, kennis te maken met de eerste beginselen van de Spaanse taal. In een klein groepje informeel en ontspannen met persoonlijke aandacht best al veel geleerd! Aanrader ????

Annemiek

Geef hier uw review