Lesoverzicht
2 juni 2020

Prima docenten die altijd klaar staan voor je, reageren zo snel mogelijk als je iets niet snapt.

Henk
27 mei 2020

De eerste 10 lessen gedaan bij Sam via zoom wat uitstekend is bevallen.

Veel vocabulaire en grammatica geleerd, maar nog niet voldoende, op naar een volgende cursus.

Ruud Leijs
27 mei 2020

Heel leuke en leerzame les, gezellige groep niet te groot. En een geweldige lerares. Top

Sangita Wolsleger
27 mei 2020

Hele leuke, variërende lessen in een leuke groep met Sam als enthousiaste docente! Met persoonlijke aandacht worden de lessen vorm gegeven.

Eveline Plasmans
26 mei 2020

Hola,

Wij (Hanneke en Hein) krijgen privé les van Sam via online lessen.

Sam kan de Spaanse taal goed overbrengen met leuke opdrachten en prettige oefeningen. Ook op de uitspraak wordt goed gelet.

Wij vinden het erg prettig om online les te krijgen, wij hebben een druk leven en hoeven daardoor niet te reizen naar een locatie. Dit kost ons wat minder tijd. Onze lessen worden persoonlijker gemaakt, omdat wij bij Sam kunnen aangeven waar onze interesses liggen, en hiervoor maakt ze dan een opdracht op maat. Wij vinden Sam een erg fijne lerares, en daarom hebben wij besloten nog door te gaan met de Spaanse lessen.

Hanneke en Hein
19 mei 2020

Sam is n fijne docente en haar manier van lesgeven is speels, afwisselend, gezellig en natuurlijk leerzaam! Ook neemt ze tijd als je ergens mee zit. Alhoewel ik de voorkeur geef aan klassikaal heeft Sam (en al mijn medecursisten) dit toch prima opgevangen. Dus hopelijk de volgende serie klassikaal maar wèl met Sam en de rest????????

Monique van Houtum
21 januari 2020

Gewoon top! Goede organisatie, lieve mensen, fijne welkome en onwijs gezellige sfeer, veel lachen! je leert (onbewust) soms nog meer dan gedacht 😉

Cadeautje voor jezelf 🙂

Susanne ten Doeschate

Geef hier uw review