5
5,0 rating
5 van 5 sterren ontvangen (gebaseerd op 60 reviews)


5,0 rating
25 september 2019

Hier leer je op een ontspannen manier de Spaanse taal van zeer vakbekwame docenten. De school biedt een breed scala aan verdieping in de Spaanse taal en cultuur. De reizen zijn super!

Syl
5,0 rating
18 september 2019

Ik wil graag een pluim geven aan mijn lerares Laura. Nu 3 lessen achter de rug en vindt de lessen steeds interessanter worden. Ze geeft duidelijke uitleg en op een leuke manier les. Top hoor!!

Rachel Emmen
5,0 rating
9 september 2019

Zojuist proefles gehad, vond het heel leuk en super goed uitgelegd door Laura!

Daan Vreijsen
5,0 rating
9 september 2019

Ik zou graag les willen krijgen van Laura. Ik heb zojuist de proefles bijgewoond en ik werd echt enthousiast van/door haar!

Marjolijn van Heeswijk
5,0 rating
4 september 2019

Es una experiencia fantástica !

Astrid Schalken-Koekkoek
5,0 rating
31 juli 2019

Ik heb pas later in het jaar de switch naar de taalschool van Catharina gemaakt. De structuur, het werken met een boek, en de uitstapjes daarbuiten, en het flexibele lesrooster vind ik erg prettig.
Ben ook nu weer in een leuke groep terecht gekomen.
Heb al zin in het nieuwe cursusjaar.

Francine van de Winkel
5,0 rating
31 juli 2019

Ik ben heel blij dat ik Catharina heb leren kennen. Niet alleen als lerares maar ook als mens. Ik krijg nu alweer 3 jaar les en iedere week kijk ik er weer naar uit. Er wordt serieus gewerkt (haar geduld is onuitputtelijk) maar ook is er ruimte voor gezelligheid en kletspraatjes. Een mooie aanvulling zijn de studiereizen naar Sanlúcar de Barrameda en Málaga, de Spaanse weekenden in Nederland waar de Spaanse leraren naar ons toekomen en de mooie wandelreizen. Ik kijk er helemaal naar uit!

Elly van Gijtenbeek
5,0 rating
11 april 2019

Ik ben geen cursist (mijn vrouw volgt al jaren les bij Karin) maar kreeg de mogelijkheid aangeboden om als gast met de studiereis mee te reizen. Heb de week als zeer plezierig ervaren, de gastvrijheid en de onderlinge sfeer waren in mijn ogen prima voor elkaar. Het was mijn vakantie waard. De studiegenoten en Karin wil ik daar hartelijk voor bedanken

Armand Lagrouw
5,0 rating
11 april 2019

Gewéldig!.. de studiereis naar Malaga april 2019.
Super georganiseerd door toffe Juf Catharina van het schoolreisje..
Top gekwalificeerde docenten van Instituto Malaga! Veel geleerd. Warme gezellige groep, allen leerlingen van toffe Juf natuurlijk!
Waanzinnig leuke stad Malaga!.. kortom..voor herhaling vatbaar!!
Saludos Nora

Noor
5,0 rating
5 april 2019

Week Spaanse les gevolgd op Malaca Instituto met een groep studenten. Erg leuke ervaring, goede balans tussen de taal leren en de stad ontdekken. Alles top geregeld.

Geert-jan
Karin - Catharina Española

Karin - Catharina Española

Profesora de español