Lesoverzicht

Leren, eten, drinken, cultuur en geschiedenis… Alles wat je wenst.

Taalreis

Laatste update: 5 december 2023

3 mei tot 12 mei 2024 - 9 nachten

20 september tot 29 september 2024 - 9 nachten

In deze week zul je Sanlúcar de Barrameda als basis hebben, de “Heilige Plaats” waar de rivier de Guadalquivir uitmondt in de Atlantische Oceaan en neemt afscheid van het Doñana Nationaal Park, een natuurgebied dat door UNESCO tot biosfeerreservaat is verklaard. Hier hebben ze grote beschavingen hebben duizenden jaren naast elkaar bestaan ​​met honderden trekkende soorten op hun voortdurende reizen tussen Europa en Afrika en tussen de Middellandse Zee en de Atlantische Oceaan. Door Spaans te studeren en bij de Sanluqueños te leven, zullen we dichter bij de levensstijl van de Andalusiërs komen, wat zonder twijfel de beste manier is om de sleutels tot onze eigenaardigheid begrijpen.

Voor jouw beeld. Het is wel meer dan een simpel taalreisje, meer dan een beetje Spaans leren en zonnen….. Het is een shot Spanje… direct in de bloedbaan… en het is verslavend, uitermate verslavend. Deelname geschiedt dan ook op eigen risico.

De taalreis is te combineren met de wandelreis.

Download de PDF voor een uitgebreide beschrijving van de taalreis en wandelreis

Reisinformatie

Vertrekdatum: vrijdag 3 mei 2024
Einddatum: zondag 12 mei 2024
Prijs: € 675Exclusief vliegreis
Download folder
Vertrekdatum: vrijdag 20 september 2024
Einddatum: zondag 29 september 2024
Prijs: € 675Exclusief vliegreis
Download folder

Waarom is deze taalreis zo bijzonder?

https://spaanslerentilburg.nl/wp-content/uploads/2018/12/Sergio-heeft-net-de-Diplomas-uitgereikt-op-het-strand-2.jpg

Deze kleinschalige gezellige taalschool in Sanlúcar de Barrameda voelt meteen knus en vertrouwd aan. Maar misschien voelt dat voor ons zo omdat we er al jaren komen.

Je leert niet alleen Spaans, maar je leert ook dit deel van Spanje kennen. Sergio, de directeur neemt je de hele week op sleeptouw. Je ontdekt echt plekken waar je als toerist nooit zou komen.

Je denkt natuurlijk; ”Ja dat zal wel!”. Nou, ik zal je vertellen waarom dat zo is. Al 9 jaar op rij organiseert hij taal- en wandelreizen in Spanje. Het is zijn passie om jou te verrassen en om je verwachtingen te overtreffen.


De beste restaurantjes en betaalbaar

https://spaanslerentilburg.nl/wp-content/uploads/2018/11/Authentiek-Spaans-Cafe-in-Sanlucar-de-Barrameda-1.jpg

Elke dag eet je ergens een heerlijk Spaans gerecht, en dat voor hele acceptabele prijzen. Elke dag bezoeken we een leuke en gezellige bar, Sergio kent ze allemaal.

Tijdens de bezoeken, excursies en andere uitstapjes spreek je Spaans en nog eens Spaans. Je wordt de hele week ondergedompeld in deze taal. Jouw niveau stijgt dan ook als een raket naar Jupiter. Dit ongeacht je niveau :-).


Extra dagexcursie naar witte dorpen

https://spaanslerentilburg.nl/wp-content/uploads/2018/12/Wandelen-door-witte-dorpen-Zuid-Spanje.jpg

Tijdens de dagexcursie brengen we een bezoek aan de dorpen:

  • Setenil de las Bodegas met zijn grotwoningen
  • Zahara de la Sierra met zijn stuwmeer en de Arabische toren
  • Bornos met zijn spectaculaire uitzichten op het gebergte van de Sierra de Grazakema.

Bezoek aan het centrum van Sanlúcar de Barrameda

https://spaanslerentilburg.nl/wp-content/uploads/2018/11/Feestelijke-dag-in-Spanje.jpg

Het centrum is klein en super sfeervol. Ooh…, en je kunt er ontzettend lekker en goedkoop eten. Voor velen van ons is dit inmiddels een vertrouwde plek.

Ben je hier nog nooit geweest? Laat je dan ook verrassen door Sergio.


Waar slaap je?

Je logeert in Sanlúcar de Barrameda in een gedeeld appartement of hotel. Beide zijn op loopafstand van het centrum en van de taalschool.
Tip!:

Deze studiereis is te verlengen met een wandelreis maar je kunt ook kiezen voor alleen de wandelreis.


reviews

Wat zeggen deelnemers over de reizen

11 april 2019

Ik ben geen cursist (mijn vrouw volgt al jaren les bij Karin) maar kreeg de mogelijkheid aangeboden om als gast met de studiereis mee te reizen. Heb de week als zeer plezierig ervaren, de gastvrijheid en de onderlinge sfeer waren in mijn ogen prima voor elkaar. Het was mijn vakantie waard. De studiegenoten en Karin wil ik daar hartelijk voor bedanken

Armand Lagrouw
11 april 2019

Gewéldig!.. de studiereis naar Malaga april 2019.

Super georganiseerd door toffe Juf Catharina van het schoolreisje..

Top gekwalificeerde docenten van Instituto Malaga! Veel geleerd. Warme gezellige groep, allen leerlingen van toffe Juf natuurlijk!

Waanzinnig leuke stad Malaga!.. kortom..voor herhaling vatbaar!!

Saludos Nora

Noor
5 april 2019

Week Spaanse les gevolgd op Malaca Instituto met een groep studenten. Erg leuke ervaring, goede balans tussen de taal leren en de stad ontdekken. Alles top geregeld.

Geert-jan
24 oktober 2018

In oktober heb ik voor de tweede keer een reis gemaakt onder leiding van Sergio. De eerste reis was geweldig. De wandelingen, de uitleg, de zorg, de plekken waar je komt … De tweede reis was zo mogelijk nog gezelliger, nog leuker, nog mooier, zelfs nog authentieker. Je maakt kennis en je ervaart het echte Spanje. Dat komt door de hotels die Sergio uitkiest. Door de soort wandelingen die hij organiseert. De lunchplekken die hij uitkiest. Door de manier waarop hij onderweg de heerlijkste happen serveert. Uniek zoals hij een tomaat versiert en onderweg opdient op een "sterrenmanier". Door zijn humor. Wat hebben we een plezier gehad! Wandelen in Donana is mooi, maar Sergio maakt er een feest van door de wandeling zo te plannen dat we vanaf de hoge duinen de zon konden zien ondergaan in de oceaan. Daarbij toverde hij heerlijke tapas en natuurlijk de echte Monzanilla uit zijn rugzak! Niet te vergeten: Sergio spreekt Spaans zo duidelijk, zo rustig en zo aangepast dat ik met maar een goed jaar ervaring in Spaans heel veel kan verstaan en zo heel veel bijleer. En wat ik niet goed heb begrepen leggen de reisgenoten me uit. Ik ga in mei zeker weer mee. Dank je wel Catharina dat je deze reizen organiseert!

Mariette Kobussen
Bekijk meer reviews van klanten 

Reisinformatie aanvragen

Heb je vragen? Of wil je je aanmelden? Gebruik dit aanmeldformulier en ik neem snel contact met je op.

Inbegrepen

De Spaanse lessen

20 lessen Spaans van 50 minuten.

Kosten overnachtingen (gedeeld appartement met gedeelde kamer)

De prijs van de reis is inclusief 7 nachten in een gedeeld appartement op een gedeelde kamer. Wil je bijvoorbeeld alleen op één kamer, dan betaal je € 10,- per nacht extra. Overige opties: Hotel (gedeelde kamer) € 25,- per nacht extra Hotel (éénpersoonskamer) € 35,- per nacht extra Extra nacht als je langer wil blijven. Kosten € 25,- excl supplementen.

Transfer van en naar het vliegveld

Dit is één groepstransfer van en naar het vliegveld van Sevilla. Datum en tijd nader te bepalen.

Lesmateriaal van de taalschool

Het lesmateriaal krijg je ter plaatse.

Persoonlijke begeleiding

Bij alle activiteiten en wandelingen gaat Sergio mee. Hij vertelt je alles wat je wil weten tijdens de uitstapjes.

Wandeling door El Parque Nacional de Doñana

Onder begeleiding van Sergio maak je een wandeling door El Parque Nacional de Doñana . De wandeling is inclusief lunch ;-).

Niet inbegrepen

Toegangsprijzen monumenten

De toegangsprijzen voor de monumenten zijn niet in de prijs inbegrepen. Soms willen mensen niet naar binnen om wat voor reden dan ook. Daarom is de reissom exclusief deze toeslag.

Flamenco show

De kosten voor de Flamenco show zijn € 15,-. Dit is inclusief een drankje.

Wijnmakerij met gids en wijnproeverij

Het bezoek aan de wijnmakerij en proeverij is met gids. De kosten hiervoor zijn € 8,-

Dagexcursie

Dagexcursie naar de witte dorpen

Fietstocht met Picknick

Deze fietstocht is inclusief picknick en begeleiding. € 20,- . Hiervoor geldt ook een “onder voorbehoud” dit ivm het weer en de wensen van de groep.